Kui kedagi peaks huvitama, siis lisaks Saabihobile, olen ka pidevalt muusikagaga tegelenud. Minu poolt on sisse mängitud näiteks basskitarr JMKE esimesel albumil "Külmale maale", mis tänavu võitis Eesti Ekspressi kõigi aegade parima albumi tiitli. Nüüd olen tagasi oma bändiga Hot Kommunist ja palun huviliste tuge läbi Hooandja projekti. Seega, head Saabisõbrad, kellel pole kahju, kergendage oma rahakotiraudasid ja toetage eesti muusikat!
Ma paneksin jalaga pessre, sellele va kruadi Hot Kommunistile ja siis veel mitu korda ja vot annaks hoogu!
Mis paganama Kommunismi kuulutajad siin!? Isegi normaalsemat bändi nime ei suuda mõelda
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kallid sõbrad! Kinnitan, et HK näol ei ole mingil juhul tegemist kommunismi propageerimisega, seda enam, et ükski repressiivõpetus minu maailmapilti ei mahu. Pigem on see sünonüümiks viimased 23 aastat Eestis kestnud poliitpo**ograafiale ja püsimisele jätkuvalt maailma 5 rikkaima riigi hulgas. Lolluse poolest.