Krediitkaardi pettus - siiski mitte

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Pootsman

Täna hommikul Gmaili sisenedes ootas mind üllatus
Esiteks parool oli muutunud üleöö mille sain tagasi muuta ja siis kui meilboxi avasin vaatas vastu "Order confirmation".

Okei, avan ja loen - olen tellinud eile 20.58 genuinesaab lehelt endale BSR badge mille kohale toimetus aadress on USA Pennsylvania osariigis ja keegi William tellinud.

Nüüd sain ka kirja genuinesaabist, et andke oma krediitkaardi 3 viimast numbrit, et saaks tehingu lõpuni viia. Ilmselgelt ma seda neile ei andnud. Aga nüüd tekkis huvi - kas saan sellisele käitumisele anda ka kuidagi "ametliku" käigu või kuidagi ametivõimusi teavitada, et selline juhtum oli? Otseselt midagi varastatud veel ei ole küll aga ilmselgelt oldi sinna poole teel.

Pole veel genuinesaab lehelt vastust ka saanud, millist kaardi numbrit kasutati, kuna sooviks ikka väga teada kas reaalselt sisestati ka minu kaardi number sinna.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Mul oli mõni aeg tagasi keegi paypali kaudu ühe vidina omale tellinud ja siis veel tahtnud raha omale kanda väärtuses 800 euri jne. PayPal kandis raha tagasi. Olen alati mõelnud, et see on turvalisem ikka.
richard

Parooli vahetus on identiteedivargus kui sinu nime alt toiminguid tehtud ja krediitkaardi pettus ka pmst, avaldus menti...kuigi sellest midagi ei muutu...kui joppab on kellelgil sama teema, siis ehk liigutavad. Vaheta kõik paroolid ja teavita panka k.

Edit: veebikonstabljää Kirjutas mollliraamatus just ka sellekohase hoiatuse
Kasutaja avatar
Pootsman

Muutsin paroolid ära ja hetkel teises aknas timmin "2-step verificationi" juurde . Pank pole vastanud veel, Talliferro ka. Uurin homme tuttavalt politsenikult mis ta arvab asjast...
IFF
Saabiklubi liige

Muutsin paroolid ära ja hetkel teises aknas timmin "2-step verificationi" juurde . Pank pole vastanud veel, Talliferro ka. Uurin homme tuttavalt politsenikult mis ta arvab asjast...

Mis sel pangal vastata, helistasid ikka sinna? Kaart kinni kõigepealt jne jne. Pangale on see igapäevane tegevus nad oskavad sind aidata.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
Pootsman

Khm, kaart kinni jah ja vastus ka käes

" Sorry for the mix up. It was a server screw up. Your email was added to different order. We have it all taken care of. The correct guy is getting the emblem. "

:) huvitav kokkusattumus, et parool vahetus üleöö ja selline mixup neil.
richard

Khm, kaart kinni jah ja vastus ka käes

" Sorry for the mix up. It was a server screw up. Your email was added to different order. We have it all taken care of. The correct guy is getting the emblem. "

:) huvitav kokkusattumus, et parool vahetus üleöö ja selline mixup neil.

Kuskohast selline vastus? Sest gmailiga seotud krediitkaardpettus ma sain aru levib küll praegu
Kasutaja avatar
Pootsman

Kuskohast selline vastus? Sest gmailiga seotud krediitkaardpettus ma sain aru levib küll praegu

vastas GenuineSaab.com | Taliaferro Imports, Inc. (catalog@genuinesaab.com)

mingid skeemid on gmailis liikvel ka veel jah
Veebikonstaabli facebooki postitus
1) AEG VAHETADA GMAILI PAROOLE! Hetkel levib üliaktiivselt 2 rahanurumise skeemi, mis saavad alguse kirjast, mis saadetakse Teie kontolt ning edasine vestlus juhitakse Teie konto nimelisele, kuid yahoo.com lõpuga aadressile.

2) Lisasin postitusele juurde lingi dokumendile nimega "TEADE LIIKLUSÕNNETUSEST". Printige paar eksemplari välja ja viige autosse. Peaks mõjuma samamoodi nagu vihmavari: kui see on olemas, pole seda tegelikult vaja.

3) Püüame hoida pühade vaikust ja maandada riske veel ühe päeva. Minuni on jõudnud esimesed pildid laste jopedest, mis on saanud ILUTULESTIKURAKETTIDE TABAMUSI - iga lapsevanema õudusunenägu. Rääkimata sellest, et paugutamine algab kohe, kui ilm veidigi hämaraks muutub. Kui näete meetripikkuseid poisse poolemeetriste rakettidega, siis küsige neilt julgelt, kas nad teavad, mis on selle raketi kasutamise vanusepiirang ja soovitage see kohe koju tagasi viia. Ja kui majade vahele on tekkinud kambad, kes oma paukpakette õhivad, andke sellest teada 110-le, ehk on patrull lähikonnas ja saab nende tegevust kontrollida.
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Mulle ei jõua küll praegu kohale - mis probleem sul gmailiga oli ?

Kui keegi sinu parooli teada sai, su kontole logis ja parooli ära muutis ?? ei oleks sa ise ju enam pidanud oma kontole ligi saamagi oma kehtetu parooliga?
Kasutaja avatar
Pootsman

Mulle ei jõua küll praegu kohale - mis probleem sul gmailiga oli ?

Kui keegi sinu parooli teada sai, su kontole logis ja parooli ära muutis ?? ei oleks sa ise ju enam pidanud oma kontole ligi saamagi oma kehtetu parooliga?

Kui Gmaili parool on kadunud, on võimalik läbi "recover emaili" parool uuesti taastada/vahetada. Nii ma ka tegin. Ennem parooli lähtestamis kirja oli ka olemas parooli muutmis email eilsest õhtust mille taga on kellegi teise käsi.

Olen alati mõelnud, et keegi niikuinii ligi ei pääse aga vist peab muutma oma arusaamisi. (Kevadel jasuvel tuli kiri infoga kus keegi püüdis teie kontole sisse logida Hong-Kongist aga GMAIL takistas ja palub vahetada parooli nt, jah esimene kord vist tõesti vahetasin aga teine kord juba tundus regulaarse teatena see)
Kasutaja avatar
mihhail1988

Teostage kõik rahaga puudutavad asjad läbi paypal süsteemi ja unustate kõik mured. Endal oli sama jama, kanti raha paari tunni pärast tagasi ja asi oli klaar. Puudutab rahvusvahelist ülekandmised.
Milleks sõita autoga, kui võib lennata Saabiga™
napoleon
Auto:

Üks võimalus, kuidas paroolivargus toimida saab on see, et kasutate sama parooli mitmes kohas ja üks koht ei hoia paroole turvaliselt. Mingil suvalisel lehel soovitaks kasutada muud e-maili ja parooli ja kui teha kasutaja vaid selleks, et seda üks kord kasutada, siis on parim variant http://mailinator.com või muu sarnase lehe mailiaadress anda ja see unustada.
amazon

Mina kasutan virtuaalset krediitkaarti netis maksmiseks, kehtib ainult poolteist kuud ja samuti panen limiidi vastavalt konkreetse ostu summale. Tundub kõige lollikindlam.
napoleon
Auto:

SEB virtuaalkaart on ka suht hea variant. AGA minu eelmine postitus on ka seda kasutades asjakohane kui näiteks google store-st mingeid appe ostate ja krediitkaardiandmed sinna sisestatud on.
richard

Google storest äppe ostes ei juhtu teoorias midagi kui just google ise ei hakka su andmeid rottima. Kui ostad äpi läbi google store, käib arveldus läbi selle ja müüja sinu andmeid ei saa. Kui ostad äpisiseselt tuleb tähele panna, et äpisisene ost registreeritaks ka ikka läbi google store (seda kohe aru saada, viskab vastava akna ette).

Krediitkaardi andmed saavad lekkida teoorias ainult A: Kui ise kuskile kahtlasele lehele sisestad ja B: Kui kaart kellegi valdusesse satub.

Swedbankal on õnneks mingi turvalise ostu kood ka veel. Millegipärast ebay seda nt ei küsi aga veebipoodides olen märganud et suunab eraldi lehele kus küsitakse veel parooli....

Olgem ettevaatlikud! :beer:
napoleon
Auto:

Saab ka kolmandal moel lekkida, millele ka vihajsin:
Ostad google store kaudu app-e
Kasutad mingil kolmandal lehel oma gmaili aadressi ja sama parooli, mis googles.
Kolmas leht on auklik, paharett saab selle parooli teada ja proovib sama parooliga google kontole sisse logida.
IFF
Saabiklubi liige

Need kaardi andmed saavad jalutama minna kui te maksate kaardiga kuskil "poes" ka. Eriti kui reisite palju. Teinekord on inimesed välismaal palju seiklushimulisemad ka kui koduste kontrollivate silmade all.

On inimesi kes vahetavad kaarte iga n ajatagant lihtsalt välja, on odav meetod hingerahu ja turvalisuse saavutamiseks.
Iga ratas veab and then some!
Vasta