Tere,
Kas keegi oskab öelda midagi Saabi 9-5 ja ELM327 ühildamise kohta?
Ei ühenda ära.
Saab 9-5 Vector 2003 2.3t
Saab 9-5 + ELM327 mini
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Kas telefon on ikka seadme jaoks nähtavaks tehtud?
Teine küsimus- kas auto aju tarkvara on kunagi tuunitud? Minu kogemus näitab, et tuunitud tarkvaraga ajuga ei taha see seade alati suhelda.
Samuti tasub proovida seadme tööd mõne teise auto peal, kuna tegu on Hiina tootega pole kõik partiid 100% veatud.
Teine küsimus- kas auto aju tarkvara on kunagi tuunitud? Minu kogemus näitab, et tuunitud tarkvaraga ajuga ei taha see seade alati suhelda.
Samuti tasub proovida seadme tööd mõne teise auto peal, kuna tegu on Hiina tootega pole kõik partiid 100% veatud.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
elm327 ühendus pistik mis läheb obd2 pessa ei oma stopper kõrvasi st saab liiga sügavale lükata - suhteliselt ettevaatlikult ja rahulikult tuleb see ühendada muidu rikud auto obd2 pistiku ja ei saagi ühendust. Olen ise selle vea korra teinud.
- Nublik
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5 Aero; 9-5 2.3t; 9000 2.0t; V70 AWD
Minu vanal 9-5le oli näiteks tehtud softi arendus ja ununenud oli lisada T7 suiteis OBD linnuke, ELMiga ühendust ei saanud. Sai soft koos linnukesega uuesti peale lastud ja probleem lahenes.
Kasutasin miskit vanemat HTCd ja minu arust mingit profiili ei täitnud.
Kasutasin miskit vanemat HTCd ja minu arust mingit profiili ei täitnud.
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Torques profiili täitma ei pea, selleks et konkreetse autoga suhelda.
Proovi sama vidinat mõne teise auto küljes või koostöös mõne teise telefoniga. Ühenduse saamine võib sõltuda ka Androidi versioonist- oma kogemus et kunagise Android 2.1 telefon ja super mini ELM327 ei leidnud üksteist, uuema versiooniga Androidiga telefoniga samas toimis.
Kui teise telefoni ja autoga ka ühendust ei saa, siis järelikult on see ELM327 vigane.
Proovi sama vidinat mõne teise auto küljes või koostöös mõne teise telefoniga. Ühenduse saamine võib sõltuda ka Androidi versioonist- oma kogemus et kunagise Android 2.1 telefon ja super mini ELM327 ei leidnud üksteist, uuema versiooniga Androidiga telefoniga samas toimis.
Kui teise telefoni ja autoga ka ühendust ei saa, siis järelikult on see ELM327 vigane.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)