Sooviks infot, (9-5 ostusoov)

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
trummar

Tere, olen siin uus kasutaja.
Plaanis osta ka endale Saab.
Nimelt huvitab mind praegu Saksa Auto-s müügil olev
Saab 9-5 aero 2,3 184kw , 2001a.
Äkki teab keegi sellest autost midagi rääkida?
Tasub seda osta või mitte?
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Sa küsid, et kas 9-5 AERO-t tasub osta või ei tasu. Pakun, et enamus meist ütleb, et tasub. Muidugi osta Saab. Kõigil autodel on omad head ja vead, aga Saab on ikka Saab. Soovin edu:thumb:
trummar

Tänan otsekohese vastuse eest:)
teager

Algselt postitas: trummar
Nimelt huvitab mind praegu Saksa Auto-s müügil olev
Saab 9-5 aero 2,3 184kw , 2001a.
Äkki teab keegi sellest autost midagi rääkida?
Tasub seda osta või mitte?

Sellest autost ja Aerodest juba juttu olnud siin teemas - Otsin Saab 9-5 Wagon'it

terv, teager
suur

Algselt postitas: teager
Sellest autost ja Aerodest juba juttu olnud siin teemas - Otsin Saab 9-5 Wagon'it
Tsitaat sealt:
Algselt postitas: jaanuz09
ps. see saksa auto aero on olnud tartus rendikas ja täielik juust, rohkem infot võib saada vikingust.

PS. Katsume teemade nimetamisel olla konkreetsemad ;), Täiendasin pisut teema pealkirja.
trummar

Tänan
trummar

Proovin siis vikingust infot saada.
martti77

Käisin seda autot vaatamas. Neil on auto Viikingus ülevaadatud ja mingi ekspertiisiakt vms oli neil ka olemas. Mina seda autot ei ostaks! Tal on esitiib pahteldatud, vahetatud esiklaas, pidurivõimendi ei toimi, turvapadja andud on välja võetud, elektriistmete mootorid ei toimi, vett ei pritsi tuledele jms. Hea hind autol, aga teha on sealjuures ka mitme kena tuhande eest.
PS hooldusraamatut ka ei olnud... mõtle ise edasi ;)
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Pisike lisamärkus juurde. Vabandan juba ette ära, kuna ei tea teema looja rahanduslikku seisu, kuid: enne AERO ostmist tuleb kaks korda rahakotti enne vaadata. Ärge saage must valesti aru, ma kaifin iga hetke oma autoga sõitmisel, kuid kerge vibratsioon tuleb sisse, kui ma järgmise hoolduse peale mõtlen.
Tan

Algselt postitas: miku
Pisike lisamärkus juurde. Vabandan juba ette ära, kuna ei tea teema looja rahanduslikku seisu, kuid: enne AERO ostmist tuleb kaks korda rahakotti enne vaadata. Ärge saage must valesti aru, ma kaifin iga hetke oma autoga sõitmisel, kuid kerge vibratsioon tuleb sisse, kui ma järgmise hoolduse peale mõtlen.

Ehk kirjutad lähemalt, mis selle Aero 9-5 hoolduse mitte-aerodest kulukamaks teeb ja kui palju ? Või on see üldine jutt 9-5 suhtes ?
trummar

Jätan praegu saabi ostmise katki.
Aga tulevikus tahan kindlasti endale ühe aero soetada.:cool:
Tänan kõiki abivalmiduse eest.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Tan: alustame xenon esituledest, mille pirnid maksavad 3k tükk. Ja need on odavalt saadud. Tegelt asjal nagu muud suurt vahet ei olegi, kui see, et kellad-viled, mis seal küljes on, nõuavad oma. Ntks see automaatne esitulede kõrgusregulaator, mis mul nüüd siis eile (Pühapäeval) kuulsusrikkalt maha suri.

Ei julgegi nagu eriti Troosti teisega minna, ehmatavad vigaseks remongikuludega :P
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

Xenarc D1S hind kõigest 1700.-/tk jae--riiulikaup(üldiselt hind kõigub vahemikus 2300-5400,-/tk esindustes ja mujal)
:drive:

http://www.troostauto.ee
Vasta