Iga mees jäägu oma liistude juurde...

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
cilpkonn

Et kui ikka ÜHEGA sõita ei oska, siis ehk on mõttekam jätkata sellega, millega oskad... :wall:
midnight

üks variant: kui sõita ei oska käi jala.
kui käia ei oska, ole kodus.:eureka:
Madis

ega see kui auto katki on läinud, ei tähenda veel seda, et mees sõita ei oska, äkki keegi sõitis ette või mida iganes, äkki polnud noorhärra ise rooliski:poke:
suur

Algselt postitas: cilpkonn
Et kui ikka ÜHEGA sõita ei oska, siis ehk on mõttekam jätkata sellega, millega oskad... :wall:

Vaatasin tükk aega seda pilti ja otsisin seost saabidega. Jäigi leidmata. Üsnagi üldistav jutt kah. Tead sa täpselt kes sõitis ja kes süüdi oli? Mõni päev tagasi söestus õnnetu juhuse läbi üks tojoota korolla, mille juht küll õnnetuses mingil moel süüdi polnud (vastik näide sai).
Tsitaat reeglitest
Selle foorumi teemaks on SAAB!
Kasutaja avatar
cilpkonn

rohtlaan on ka proovinud autoga ringrajasõitu, seda tean...
sorri kui keegi sellest nüüd ennast väga puudutatult tundis, aga on nii mõnigi motomees kolinud autole ringi ja seda mitte just eriti edukalt, mitte et mul eesti sportlase saavutuste vastu midagi oleks

to: SUUR: ma omast arust pistsin selle teema LOBA alla, mis tähendab, et selles teemas räägitakse igasugustest asjadest MINU arvates... võibolla tsiteerid seda reeglit siis ka teemas "botaanikaaia uudised" või "auto välismaalt" või "no fear pakub tööd" ma võin veel näiteid kirjutada kui soovi on ??? :freak:
suur

Algselt postitas: cilpkonn
ma omast arust pistsin selle teema LOBA alla, mis tähendab, et selles teemas räägitakse igasugustest asjadest MINU arvates... võibolla tsiteerid seda reeglit siis ka teemas "botaanikaaia uudised" või "auto välismaalt" või "no fear pakub tööd" ma võin veel näiteid kirjutada kui soovi on ??? :freak:

Kõik on õige. Loba alla sobibki säärane teema. Ainuke jama on see, et esimest posti lugedes puudus teemal imho point - lihtsalt üks katkine sitröön ja siis mingi ümmargune mittekonkreetne jutt juures. Botaanikaaia uudiste teemal on algusest peale sisu olemas olnd. Muidugi Krss lisas su tehtud teemale sisu kah nii et las ta olla.

EDIT: Olen täna kuidagi eriti õel. sry clips.
midnight

Algselt postitas: krss
Tegelikult neid sõita mitte oskajaid on rohkem kui arvata julgekski. Sõbral on Soomes automüügi esindus, ja seal on ikka päris palju autosid, mis OSTES esinduse majast välja sõites kohe esimese paarikümne meetriga vastu seisvaid autosid puruks on sõidetud. ...

nõus sellega, lehelt www.wrecked.exotics.com võib sellelaadseid näiteid palju leida, noor juht, ostab uue auto, võimsa ja kiire, ei oma veel õigeid sõiduvõtteid, paneb sõiduki proovile, ning teeb väikse vea ja asi vask.

kuid antud teema puhul, et vb juht ei olnudki süüdi(vabandust, ma ei tea kuda asi juhtus), mingi hull võis lihtsalt sisse sõita, kuna neid on palju kahjuks.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ilmselt ei öelnud auto küljel olev nimi Suurele midagi ja teema jäi uduseks..;)

Ja tegelikult pole ju vahet, kas sõideti omal süül pilbasteks või kellegi teise. Eestlase lemmiktoit on teine eestlane ja hea ilkuda ja igasugu järeldusi teha..;) Ei ole me siin esimesed ega jää ka viimaseks.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
tog

Algselt postitas: midnight

nõus sellega, lehelt www.wrecked.exotics.com võib sellelaadseid näiteid palju leida,

Oo ja - leht oli küll: www.wreckedexotics.com

Aga näiteid kui palju:thumb::freak:
fofa

Algselt postitas: tog
Algselt postitas: midnight

nõus sellega, lehelt www.wrecked.exotics.com võib sellelaadseid näiteid palju leida,

Oo ja - leht oli küll: www.wreckedexotics.com

Aga näiteid kui palju:thumb::freak:

Eesti kah esindatud, kes veel nägema ei ole juhtunud ;)
Pilt
Gunn

Oojaa, sellest punasest ma sõitsin eelmisel (või oli see üle-eelmisel) suvel mööda, kui ta just ennast sinna Pärnu maanteele Saue viadukti juurde kahe sõidusuuna vahele paigaldanud oli. Põhi oli kõver nagu võrkkiik :evil: Ja eile õhtul Saaremaalt tulles õnnestus ka näha ühte (kahjuks möödasõites ei suunud marki tuvastada), mis ennast veidi enne Ristit kenasti kraavi katuse peale oli paigaldanud (jälgedest võis aru saada, et oli sõitnud suunaga Ristilt Virtsu poole, miskil põhjusel paremale poole asfaldilt välja kaldunud, siis ilmselt rabanud rooli järsult vasakule , risti üle tee ja teisele poole kraavi :o )
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

See läheb isegi Loba all offtopicucs juba..:) see punane on vist vähemalt 5 aasta tagune asi.
Miski kuu aega tagasi oli Järvevana pikendusel Falcki maja juures mingi vend end reelingute peale vedanud mingi kaubikuga, seisis peaaegu püsti ..:P Pilti pole kahjuks.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Executive

Mul üks tuttav müüs oma 900st 1994/2,3 ja plaanib osta just seda vankri.
Kui olla aus, siis sellised mõtted olid aasta tagasi ka minu peas, kaks korda käisin proovisõidul ja siis ajasin neid mõtteid kaugele minema :fight:.
See C2 VTR pole üldse sõitmiseks kõlblik, isegi avariivaba.
Aga kes see Marko siis on?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Pilt
Executive

Ju siis, aasta tagasi Marko Märtin tagurdas oma BMW maasturiga parkimisplatsil Terraariumi juures mulle esitiiva sisse.
Kasutaja avatar
Chipy

mis puudutab C2 ja C3 siis need on tõesti äärmiselt ebastaabiilse juhitavusega ning kiirustel üle 100 ohtlikud minu meelest - eriti libedaga või kruusateel. Need on mu isiklikud kogemused
Executive

Ja tootmispraak on juba algusest sisse projekteeritud - roolilatt ja elektriline roolivõim ei sobi omavahel kokku, et madalatel kiirustel võim võimendab nii, et latti hammaste vahel tekkib lõtke.:freak:
Kasutaja avatar
cilpkonn

eesti sportlaste sponsorid rokivad! :headbang:
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: suur
Vaatasin tükk aega seda pilti ja otsisin seost saabidega. Jäigi leidmata.
Kuule Suur, "loba" alt saabiga suurt seost otsima - purjus oled või - see on meil mu meelest ainus täiesti vaba teema ala :poke:

Loe teema all olevat kirja vahel:
Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Ja ükskõik mis ei pea kuidagi saabiga seonduma - las vähemast siin kirjutab igaüks sellest, millest tahab, et muu saabnet.ee rahvas kah teada võiks saada.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
fofa

Algselt postitas: Executive
Ju siis, aasta tagasi Marko Märtin tagurdas oma BMW maasturiga parkimisplatsil Terraariumi juures mulle esitiiva sisse.

ja mina mõtlesin et X5 (või X3?) on kenasti parkimisanduritega varustatud :o
Executive

Peale sissesõitmist Marko ütleski, et viimasel ajal oli tal nendega mingi jama.
Vasta