treilerit tahaks natukeseks!
Oskab keegi soovitada mõnda mitte väga kallist kohta kust saaks treilerit, vaja oleks lasnamäelt Ark-i pääseda. halb see et täna. Lootsin et selle tuleb-koju-vaatab-üle-mehe saab ARK-ist mingi päevase ette teatamisega aga võta näpust.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
osat siis arest yks mittesõitev 90 ära ja kirjuta see enda nimele ja muuda värv ära. sealt saab siis vajalikud nrd jne...
3000 kr. inimesed tahtsid.
ega ma yle paari nädala enam teda omajuures hoida ka taha.
3000 kr. inimesed tahtsid.
ega ma yle paari nädala enam teda omajuures hoida ka taha.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
vaata siin see Are auto on.
90 pidi olema hõbedane. karbussiga. väikese avariiga esinurgast/kapotist, veidi roostet .h: 3000 kr. tel 56730956
tegelikult tugeva laksuga, mis mootori vastu seina lõi.pauk alla paremasse nurka.
ja roostatanud ikka ka piisavalt.
aga see eest missugused pererahva mälestused !!
90 pidi olema hõbedane. karbussiga. väikese avariiga esinurgast/kapotist, veidi roostet .h: 3000 kr. tel 56730956
tegelikult tugeva laksuga, mis mootori vastu seina lõi.pauk alla paremasse nurka.
ja roostatanud ikka ka piisavalt.
aga see eest missugused pererahva mälestused !!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Mis on mitte väga kallis? Ma võin sulle numbri anda - 514 8888 (Tarmo), peaks 500.- olema mu teada, aga ma ei tea üldist turu tausta ehk annab ka miskit kaubelda ...Algselt postitas: Mart900
Oskab keegi soovitada mõnda mitte väga kallist kohta kust saaks treilerit, vaja oleks lasnamäelt Ark-i pääseda. halb see et täna. Lootsin et selle tuleb-koju-vaatab-üle-mehe saab ARK-ist mingi päevase ette teatamisega aga võta näpust.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB!