Saab 9-5 2.3T 136kW, 2001, rere1

Vasta
rere1

Minu esimene ja õnnetu saab. Sai endale soetatud siis selline isend. Esialgu vaatasin ikka ameerika autosid ja Baierimaa toodangut, aga teadmata põhjusel hakkas Saab meeldima ja huvi pakkuma. Eks kindlasti mõjutas otsust ka see, et olen mugavuse peal väljas. Sellise hinnaga ja selliste lisadega masinaid vägapalju ei ole. Õnnetu on ta tänu sellele, et esimesel nädalal otsustas käigukast koostöö lõpetada, see sai siis uus (ühe mehe vana on teise mehe uus) ostetud ja lastud paigaldada ka sest arvasin, et endal läheb maru palju aega selle tööga. tuli välja, et ise oleks kiiremini saanud, sest auto oli remondi kolm nädalat. Kuna tegu oli autoaiast ostetud masinaga, siis autoaed pakkus mulle, et ostavad auto tagasi kuna ilmnes selline viga, aga mulle hakkas masin meeldima ja jätsin endale ja hakkasin remontima. Käigukast ja kasti aju on nüüd siis vahetatud. Varsti ootab ees süütekasseti vahetus ja muid väiksemaid töid. Vahetatud said veel süüteküünlad, aku ja õhufilter.

Lisatud failid
rere1

Auto saab suurema kevadise hoolduse.
Sillad kontrollitud ja vahetamist vajasid ainult stabika puksid ees, need olemas.
tagumised pidurikettad ja klotsid said ka vahetatud.
Karterituulutus sai üle vaadatud, selle käigus ka klapikambri kaane alla vaadatud, kuigi seal oli kõik üllatavalt ilus ja puhas puhastasin ikka kogu karterituulutuse süsteemi ära.
Vahepeal paigaldatud aftermarket Pioneer stereo.
Hetkel auto poleerimises ja nahahoolduses.
Vasta