Kus oleks mõistlik Tartus Saabi sildasid reguleerida ?
Või ehk ei olegi olulist vahet töökodadel , kes sillareguleerimisega tegelevad ?
Silla reguleerimine Tartus ?
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Tartus teevad kõik kohad vaid s***a mida sa hiljem oma kalli raha eest mujal ümber lased teha. Kaalun tõsiselt Saabist loobumist kuna keegi ei oska krt seda remontida ja iga piduriklotsi vahetuse peale Tallinna minna ka ei ole võimalik. Tuleb vägisi mingi VW või Audi ära osta, sest seda oskavad ehk ka siinsed asjapulgad remontida. Minu viimane remondis käik on selline, kus mõnetunnisest remondist kujunes päevi kestev üritus, mis kestab seniajani. Homme näeb, kas saavad hakkama või mis. Isegi kaasa pandud WIS juhendi abil ei saada hakkama.
Eelmine aasta suudeti mul näiteks 9-3 ss mudelil Autoeksperdis (tabav nimi eks ole?) sillad reguleerida eelmise mudeli 9-3 OG näitude järgi
Ega muidu polekski välja tulnud kui väljatrükilt tuli välja.... või siis hiljem kui rehvid ära söönud.
Ma oskan Tartus soovitada vaid kohti kuhu mitte minna
Eelmine aasta suudeti mul näiteks 9-3 ss mudelil Autoeksperdis (tabav nimi eks ole?) sillad reguleerida eelmise mudeli 9-3 OG näitude järgi

Ma oskan Tartus soovitada vaid kohti kuhu mitte minna
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
No mul olid ka sillad silmnähtavalt kõverad ja sõi esimesed rehvid ära pmst traatideni paari päevaga, tagumised kestsid kauem. Carstopi poisid ei uskunud et silmaga nähtav oli, ütlesid et selleks peaks sild üle 1kraadi kõver olema (võin eksida ühikuga) ja kui ütlesin et 1.3 kraadi (??) on siis oli suu kinni. Skyline ära põe..mul oli ka vahepeal selline periood kus eelmise 9-5ga käisin maikuust augustini peale iga remonti kuskil carstopi jama parandamas..sild kõver, rattalaagri mutter lahti jms jms, sain 1 tunni tasuta teenindust selle eest nende juures vabanduseks, sinna majja pole oma jalga enam tõstnud
. Eks raske on leida jah, aga Hinkusega pole mul probleeme olnud ja kui kahe raudtee vahelist autoexperti mõtled, siis nendega pole ka halba kogemust olnud (ketivahetus tehti ilusti ära & siiamaani nuriseda pole vaja olnud). Palju OT-d, aga sillaregulli soovitan Hinkusest, 3D pink ja poisid oskavad asja.

Kogenud Aeronaut. 

- skyline
Minu kogemus on Turu tn endises Ainar Autos asuva "Autoeksperdiga".Eks raske on leida jah, aga Hinkusega pole mul probleeme olnud ja kui kahe raudtee vahelist autoexperti mõtled, siis nendega pole ka halba kogemust olnud (ketivahetus tehti ilusti ära & siiamaani nuriseda pole vaja olnud).
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
Sillaregulli kohapealt ei oska ma küll öelda, mille poolest see Saab siis nii eriline peaks olema. Täitsa lihtne esisild on 9-5 -l. piduriklotse vahetama Tallinna ei peaks ju ka minema, sellega peaks iga vähegi asjalik autohuviline ju ise ka hakkama saama, mul võttis tagumiste piduriketaste ja klotside vahetus niisama põlveotsas nokitsedes mingi tunnikese. Aga Hinkuse 3D pinki tuleb ka minul külastada ilmselt. Ma ei ole küll väga pikalt saabiomanik olnud, et midagi kobiseda, aga minujaoks tundub saab auto nagu iga teinegi. Audi või volkariga võrreldes on selle esisild ju palju lollikindlam.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Kaalun tõsiselt Saabist loobumist kuna keegi ei oska krt seda remontida ja iga piduriklotsi vahetuse peale Tallinna minna ka ei ole võimalik. Ma oskan Tartus soovitada vaid kohti kuhu mitte minna
Mulklandis pole kohti? Tükkmaad lähemal ka

- skyline
Kaalun tõsiselt Saabist loobumist kuna keegi ei oska krt seda remontida ja iga piduriklotsi vahetuse peale Tallinna minna ka ei ole võimalik. Ma oskan Tartus soovitada vaid kohti kuhu mitte minna
Mulklandis pole kohti? Tükkmaad lähemal ka
Eks ma pean Tartus võtma järgmise koha ette ja katsetama oma rahakoti peal kas osatakse seal Saabe remontida või mitte. Mu masinal vahetatakse homme juba neljandat päeva veepumpa kohas kus rere1 autol vahetati käigukasti 2 nädalat

Oli ka oma autode ihuarst olemas varem, aga see läks Soome autosid arstima, nii satubki igasuguste soolapuhujate otsa. Sorry OT pärast, aga meel on must.
Tartus olen paaril korral käinud Autohospidalis. Tundus igati viisakas ja meeldiv koht. Teenindus oli hea ning töö sai ka kiiresti ja kvaliteetselt tehtud.
Sillaregulli kohapealt ei oska ma küll öelda, mille poolest see Saab siis nii eriline peaks olema. Täitsa lihtne esisild on 9-5 -l. piduriklotse vahetama Tallinna ei peaks ju ka minema, sellega peaks iga vähegi asjalik autohuviline ju ise ka hakkama saama, mul võttis tagumiste piduriketaste ja klotside vahetus niisama põlveotsas nokitsedes mingi tunnikese. Aga Hinkuse 3D pinki tuleb ka minul külastada ilmselt. Ma ei ole küll väga pikalt saabiomanik olnud, et midagi kobiseda, aga minujaoks tundub saab auto nagu iga teinegi. Audi või volkariga võrreldes on selle esisild ju palju lollikindlam.
Tõsi,endal on seni vähemalt sama mulje ja kogemus,et Saab on vastupidiselt levinud müütidele täiesti tavaline auto ja seni ette tulnud remonditööd on osutunud pigem lihtsalt teostatavateks.
Hiljuti kui läksin mootori remondi asjus tuttava kogenud remondimehe jutule ja küsisin kõhklevalt,et kas sa kunagi varem mõnda Saabi ikka remontinud oled ,et äkki ei saa hakkama, siis vaatas ta mind kui lolli ja ütles,et mootor nagu iga teinegi,mis seal siis nii erilist on ning töö saigi tehtud- kiire ja korralik, ilma igasuguse eelneva saabikogemuseta.
Küsisin nõu sillareguleerimise kohta ka just seetõttu,et varasemalt on kusagilt kõrvu jäänud jutt justkui Saabi silla reguleerimisel olla mingid erilised parameetrid ja nõksud,mistõttu iga töökoda ei suudagi Saabi silda õigesti paika panna.
Samas on muidugi põnev,et üks automark enda ümber sellise erilise aura on suutnud luua.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Pooled arvavad, et silda ei saagi paika ilma täpse masinata. Paljudes kohtades on kas masinad kalibreerimata või ei tea töötajad oma masinast mitte midagi. Numbreid näed küll kenasti aga tegelikke mõõte mitte.
Silla saab paika ka vardaga, veits rohkem läheb aega ainult. Kokkujooksu on ju lihtne paika panna, külgkallet ka, pikikallet ei saagi muuta üldjuhul. Tagasild pole ka mingi eriline teema.
Ma viljandi unistaris tegin ka masinaga sildasi, koguaeg kiskus auto paremale. Iga krdi kord pidin proovisõidu tegema, et pärast mingeid jamasi ei tuleks.
Silla saab paika ka vardaga, veits rohkem läheb aega ainult. Kokkujooksu on ju lihtne paika panna, külgkallet ka, pikikallet ei saagi muuta üldjuhul. Tagasild pole ka mingi eriline teema.
Ma viljandi unistaris tegin ka masinaga sildasi, koguaeg kiskus auto paremale. Iga krdi kord pidin proovisõidu tegema, et pärast mingeid jamasi ei tuleks.
Tartu Hinkuse sillastend on hetkel katki, Märtsi alguses pidi varuosa saabuma aga siiani pole see kohale jõudnud!
EDIT: hetkel sai neljapäevaks aeg pandud sinna: http://www.turuauto.ee/index.php?option ... &Itemid=61
EDIT: hetkel sai neljapäevaks aeg pandud sinna: http://www.turuauto.ee/index.php?option ... &Itemid=61
Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
- skyline
Tartu Hinkuse sillastend on hetkel katki, Märtsi alguses pidi varuosa saabuma aga siiani pole see kohale jõudnud!
Turu autosse minek on sul küll viga

Annuleerisin selle aja ära kuna suvekatele ülemineku tagajärjel on rool otse ja kusagile enam teed ei otsiTartu Hinkuse sillastend on hetkel katki, Märtsi alguses pidi varuosa saabuma aga siiani pole see kohale jõudnud!
Turu autosse minek on sul küll vigaKorra käinud, kahetsenud ja lasknud tuttaval nende praagi ringi teha.

Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
- skyline
Annuleerisin selle aja ära kuna suvekatele ülemineku tagajärjel on rool otse ja kusagile enam teed ei otsi
Õige otsus, säästsid end peavalust