Kordan veelkord, kõik tellijad kontrollivad üle oma tellimuse õigsuse.
Õigsust kinnitage siin teemas sõnaga OK või U2U kaudu. Samamoodi muudatused!
Pöörake ka tähele panu kommentaaride lahtrile ja õõside lahtrile!
täpsustan siis: soovin siiski esimesi matte ainult, st EV + EP, 364, metallõõs, logodega. tegelikult ei ole vahet mul see 3 cm, mul ei ole sidurit
Nii tabelis tehtud viimane update! Tabel asub ise siin
Kes foorumis või U2U kaudu hõikasid ja kelle telefoni numbri leidsin said kontrollitud ning vajadusel tellimust täpsustatud.
Ainult Caarliga ei õnnestunud kontakti saada. Äkki keegi teab tema tel. nr'it, kui teab, siis pistku mulle U2U-ga.
Esitan siis tabeli Mistralisse ja loodan saada peagi vastused täpsete hindade ja tarnete osas. Kui vastus käes lisan tabelisse hinnad ja hõikan ka uue postitusena välja!
Töösse läheb ettemaksu arve tasumisel, seega hakkame siis kiirelt ülekandeid tegema!
Ülekanded teeme siis minu kontole:
EE721700017000875367
Mikk Tiits
Selgitusse: Saabiklubi mattitde tellimus, "kasutajanimi"
Summa vaata tabelist lahtrist hind koos Km'iga
Tabelisse sai veel sisse paar hiljem lugejat, Kuid nüüd on tellimus lõplikult LUKUS!
theos- sinu mattide hinnad küsin juurde!
EDIT: moded muutke äkki pealkirja, et MAKSMINE, jääb rohkem silma ehk!
Lisatud failid Saabiklubi_Tellimus_-07.05.2015.xls (56.5 KB)
Töösse läheb ettemaksu arve tasumisel, seega hakkame siis kiirelt ülekandeid tegema!
Ülekanded teeme siis minu kontole:
EE721700017000875367
Mikk Tiits
Selgitusse: Saabiklubi mattitde tellimus, "kasutajanimi"
Summa vaata tabelist lahtrist hind koos Km'iga
Tabelisse sai veel sisse paar hiljem lugejat, Kuid nüüd on tellimus lõplikult LUKUS!
theos- sinu mattide hinnad küsin juurde!
EDIT: moded muutke äkki pealkirja, et MAKSMINE, jääb rohkem silma ehk!
hei, panin tähele, et AIXX (tabelis täpselt minu all) on täpselt sama tellimusega, kuid ilma õõsideta- ja kallim hind kui mul, kas see on materjalivahe või näpukas hinnas?
hei, panin tähele, et AIXX (tabelis täpselt minu all) on täpselt sama tellimusega, kuid ilma õõsideta- ja kallim hind kui mul, kas see on materjalivahe või näpukas hinnas?
Ei ole täpselt sama tellimus, Sinul on ainult esimesed matid, temal komplekt (esimesed+tagumised)
Hei! Matid olevat VALMIS! Praegu mõtlen kuidas need sealt ära tuua. Ise olen ju Pärnakas ja ei viitsiks nagu ainult sellepärast sinna sõitta. Kaks suurt kasti (kui suurt jäi hetkel täpsustamata). On kellelgi ideid ja abi pakkuda?