Tuttav probleem, mida siin foorumis ka juba arutatud aga enne kui lammutama hakkan, küsin ikkagi nõu:
Nimelt, keeran süütevõtit, bensupump suriseb, Check OK läheb põlema, keeran edasi ja ainult üksikud releed teevad paar klõpsu ja kogu muusika.
1. kas ma võin eeldada, et immo probleem see pole kuna bensupump läks tööle?
2. automaatkasti asendiandurile tegin relees otsetee nupuga aga kui ma süütevõtit keeran ja otseühenduse loon käib justkui starterteris klõps aga ei midagi enamat.
3. aku ei tohiks justkui probleemiks olla kuna see juba üle elatud ükskord ja siis olid teised nähud.
Seega:
1. kui ma nüüd kontrollin üle kas ja kui palju starterile voolu tuleb, mis järeldused ma pean tegema a) kui tuleb b) kui ei tule?
P.S Mittekäivitumise sümptomeid on olnud peale sõitu kaks korda poole aasta jooksul aga tookord peale 15 minutit seismist läks poolest pöördest käima, nüüd enam mitte.
Ei käivitu
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kui aku surnud on, siis peaks koos klõsuga ka kõik armatuuri ja muud tuled tuhmiks minema. Kui lihtsalt klõpsub, siis tuleks vast ikka sinna starteri suunda vaadata, kas seal kõik kaablid ja juhtmed küljes on korralikult. Kui on, siis minna edasi starteri enda lahkamise juurde.