bensupump viliseb?!

Tonnised ja nende mured
Vasta
interdit

Tere,
Lugu siis selline, et auto (Saab 9000 2.0 '93) alt kostab kõrget vilinat, mis oletatavasti bensupumba oma. Vend pakkus, et juhul kui on kaks pumpa (kas on?), et siis üks on läbi ja tuleks ära vahetada.. või mis võimalusi veel on?
Ja kui palju selline asi üldse maksma läheks umbkaudu?
Aitäh!!
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

keegi oskas soovitada bensu sisse panna natuke 2-taktilise õli. siis määrib paremini....
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
andres
Saabiklubi liige

Kui pump vilistab siis võid veel kaua sõita. Täpselt ei saa ju öelda millal ta otsustab saba anda. Minul aga oli vastupidi jäi vaikseks. Ise mõtlesin vaata kui hea kütus isegi pumba vilina "võttis" ära. Järgmine päev kooles pump Prisma parklas ära.
uus~1500 kui ka tagasivooluklapp siis veel ~ 500
:drive:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Minu oma lihtsalt lärmab jubedalt, siis kui natuke käind jääb vaikseks. Midagi halba on oodata.
andres
Saabiklubi liige

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Minu oma lihtsalt lärmab jubedalt, siis kui natuke käind jääb vaikseks. Midagi halba on oodata.
....minu pump undas kuskil aasta poolteist enne kui otsad andis
:drive:
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: interdit
Tere,
Lugu siis selline, et auto (Saab 9000 2.0 '93) alt kostab kõrget vilinat, mis oletatavasti bensupumba oma. Vend pakkus, et juhul kui on kaks pumpa (kas on?), et siis üks on läbi ja tuleks ära vahetada.. või mis võimalusi veel on?
Ja kui palju selline asi üldse maksma läheks umbkaudu?
Aitäh!!

Sinu omal üks pump elektriline,etteandepumpa käivitab trassirõhk.
Vasta