kaob ära tosool
kirjutan siin esimest korda.Olen uus liige ja tahaks abi paluda.Mul saab 9000 2,3 turbo ja probleemiks on paisupaagist tosooli kadu.Umbes kuu aja jooksul kaob tosool miinimum tasemini ja siis jääb seisma.kontrollisin lõdvikud üle kõik ok .Ei saa aru äkki plokikaane tihend tahab vahetust aga samas siis peaks kogu tosool kaduma.Äkki keegi oskab abi anda[font=Tahoma]Text[/font]
Algselt postitas: tanel122
kirjutan siin esimest korda.Olen uus liige ja tahaks abi paluda.Mul saab 9000 2,3 turbo ja probleemiks on paisupaagist tosooli kadu.Umbes kuu aja jooksul kaob tosool miinimum tasemini ja siis jääb seisma.kontrollisin lõdvikud üle kõik ok .Ei saa aru äkki plokikaane tihend tahab vahetust aga samas siis peaks kogu tosool kaduma.Äkki keegi oskab abi anda
Matid kuivad? Salongiradika leke on tonniste puhul üsna tavaline.
EDIT: Näeh. vahepeal on kiiremad jõudnud pika jutu maha rääkida

Mul on nagu sama jama aga salongiradika lekkimisele iseloomulikke ilminguid küll pole (hais + niisked matid).
Eriti kiirelt ei leki aga mingitel hetkedel avastan kanku tasemel MIN ja siis valan juurde. Ei ole veel aru saand ka kui kiirelt see toimub.
On räägitud plokikaane tihendist? kui palju selle remont maksta võib?
Eriti kiirelt ei leki aga mingitel hetkedel avastan kanku tasemel MIN ja siis valan juurde. Ei ole veel aru saand ka kui kiirelt see toimub.
On räägitud plokikaane tihendist? kui palju selle remont maksta võib?
mul on hais salongis aga kurjakuulutavalt tosool ei kao. Imelik veidike et püsib paagis see vedelik aga radika olukorda tahaks suvel küll kontrollida.
vanal tonnisel oli radikas nii katki et nädalas korra pidid juurde valama ning siis sai ressurss nadiseks ja talvel hakkasin vett sisse panema ja peale sõitu lasin süsteemi ikka korralikult tühjaks.
nii et selline lugu
vanal tonnisel oli radikas nii katki et nädalas korra pidid juurde valama ning siis sai ressurss nadiseks ja talvel hakkasin vett sisse panema ja peale sõitu lasin süsteemi ikka korralikult tühjaks.
nii et selline lugu

Saku PEOREKKA hooldaja:)
Ikka salongi,haisema hakkab,kui salongiventika õhjuvoolu piisad jõuavad.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989