M: 16 tolli veljed kulunud Goodyear rehvidega MÜÜDUD

Rehvide-velgedega kauplemiseks oma koht. Ka üldised rehviteemalised küsimused võib siia postitada.
Vasta
Jb2

Tere!

Olin ka kunagi Saabifanatt ning kuni maailma kõige õnnetuma (Trionic ja muudki tegelased võivad kinnitada) 95'e isendi otsa sattumiseni olin kindel, et ei sõida kunagi millegi muuga, kui Saabiga... Tänaseks on läinud nii, et olen läinud kergema vastupanu teed ning sõidan väiksema iseloomu ning sõidumõnuga autoga, millele peab ainult bensiini sisse valama... Eelseisva kolimise käigus avastasin aga garaažist neli ratast, mis tõenäoliselt on sääl seisnud juba mõnusad 5-6 aastat. Mul oleks neist nüüd tarvis lahti saada. Väga suure tõenäosusega on nad olnud all minu 9-5 aerol. Velgede peal on mingid Goodyeari 215/55 rehvid, mis julgemal mehel veel ühe suve peavad. Mingit garantiid millelegi ei anna. Müüdud saavad sedamoodi, et täpselt nädala pärast pean nad garaažist välja kolima - kes seks hetkeks on parima pakkumise teinud, saab nad endale. Asukoht - Tallinn, Nõmme.

Tervitusi kõigile Saabikunnidele, omal ajal elasin Teie saagimistele siin kõvasti kaasa :)

Sass

Sass@saun.ee

Lisatud failid
Jb2

Rattad leidsid uue omaniku. Võib teema kustutada!
Vasta