Tervist, olen foorumis uus ning äkki kellegil sama jama olnud.
oman paar nädalat Saab 9-5 2.3turbo. algul ei pannud tähele, aga õli korgi vahelt ajab õli välja.ümber õli korgi kogu aeg õline.puhastanud mitmeid kordi. koha peal töötates ei juhtu midagi, aga peale sõitu on tagasi õlilaga.
ise arvan, et karteris surve või on karterituulutus kinni?
MURE!!!Saab 2.3Turbo õli ajab välja
- mihhail1988
Kui karterituulutus on paigaldatud siis on klapp mis tuleb klapikaanest drosselklappi, kui ta on umbes, siis sümptoom sarnane. Ta peab olema paigaldatud suunaga drosselklappi poole( klappi peal on nool olemas)
Lisatud failid
Lisatud failid
Milleks sõita autoga, kui võib lennata Saabiga™
-
2002 aasta ning korgi sees ei ole mingit tihentit.
mihhail1998 tuleb mul ka sama valge klapp.võttsin küljest puhun kuhu poole tahan läbi klapps ei pea , samas puhutes tuli natuke õli välja klappis.
mihhail1998 tuleb mul ka sama valge klapp.võttsin küljest puhun kuhu poole tahan läbi klapps ei pea , samas puhutes tuli natuke õli välja klappis.
- mihhail1988
2002 aasta ning korgi sees ei ole mingit tihentit.
Lihtne, vaheta klapp välja ja ongu jalle kõik korras. Selle kohta olen pikkalt uurinud ja sama probleem oli ühel tüübil USAs, sai ravitud selle klappi vahetusega. Ferdinand.ee autohooldus annab hea hinda varuosadele, ning samas saab väga pädeva arvamuse sinu probleemikohaselt (soovitam isiklikult!)

Milleks sõita autoga, kui võib lennata Saabiga™
-
usun et surve sees kuna auto tossab ka