9-5 98aasta el.peeglid
Minu 9-5 olenemata ilmast ja muudest teguritest ei tööta samuti mõnikord normaalselt vajutades el.peeglid. Abi olen leidnud jõudu kasutades tugevamalt vajutades. Kui aega saan peaksin ise oma autol ikkagi lüliti lahti võtma ja vaatama miks ei anna ühendust. Pika jutu kokkuvõte -proovi tugevamalt vajutada.

Mitte ehk niivõrd kõvemini kui mitu korda. Ma sain peeglid liikuma kui nii u 40x nuppu vajutasin. Kui liikuma sai, siis iga kord enam ei pea nii palju vajutama 
Muidugi võib ka midagi kapitaalsemat viga olla, kui mittekasutamisest mustaks läinud lülitid.

Muidugi võib ka midagi kapitaalsemat viga olla, kui mittekasutamisest mustaks läinud lülitid.
There ain't no way but the hard way. Get used to it.
-
- Auto: 9-5 Aero; 9-5 Aero Estate
Endal on/oli ka peeglitega probleem.
Ühesõnaga, kumbki peegel ei tahtnud sissepoole keerata, üles alla liikusid mölemad ideaalselt ja väljapoole ka, kuid just sissepoole ei keerand, kus mõistus ei võta, aitab jõud.. Jõuga nuppu pressides toimivad
Nüüd mäludes olemas, niiet las olla, piisavalt muude asjadega tegemist.
Ühesõnaga, kumbki peegel ei tahtnud sissepoole keerata, üles alla liikusid mölemad ideaalselt ja väljapoole ka, kuid just sissepoole ei keerand, kus mõistus ei võta, aitab jõud.. Jõuga nuppu pressides toimivad

With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high -- Ayrton Senna 1960-1994