9-5 98aasta el.peeglid

Vasta
KaarelK

Enne kui lammutama hakkan,küsin siinse kaadri käest üle.El.peeglid ei tee piuksugi, kaitse terve.Kas on mingi tüüpviga või miskit muud mida vaadata ja kontrollida ,enne kui valimatult lammutama hakkan.
Al Pacho

Minu 9-5 olenemata ilmast ja muudest teguritest ei tööta samuti mõnikord normaalselt vajutades el.peeglid. Abi olen leidnud jõudu kasutades tugevamalt vajutades. Kui aega saan peaksin ise oma autol ikkagi lüliti lahti võtma ja vaatama miks ei anna ühendust. Pika jutu kokkuvõte -proovi tugevamalt vajutada.:D
Kasutaja avatar
owl
Captain Slow

Mitte ehk niivõrd kõvemini kui mitu korda. Ma sain peeglid liikuma kui nii u 40x nuppu vajutasin. Kui liikuma sai, siis iga kord enam ei pea nii palju vajutama :eureka:

Muidugi võib ka midagi kapitaalsemat viga olla, kui mittekasutamisest mustaks läinud lülitid.
There ain't no way but the hard way. Get used to it.
KaarelK

proovisin järgi ja lüliti mudimised ning jõuvõtted ei aidanud.
Trooja
Auto: 9-5 Aero; 9-5 Aero Estate

Endal on/oli ka peeglitega probleem.
Ühesõnaga, kumbki peegel ei tahtnud sissepoole keerata, üles alla liikusid mölemad ideaalselt ja väljapoole ka, kuid just sissepoole ei keerand, kus mõistus ei võta, aitab jõud.. Jõuga nuppu pressides toimivad :D Nüüd mäludes olemas, niiet las olla, piisavalt muude asjadega tegemist.
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high -- Ayrton Senna 1960-1994
Kasutaja avatar
vvs
Pealik
Auto: Dodge Charger SXT

Kas nupulevajutusega peegli mootorid mingit häält teevad või on täielik vaikus?
Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
KaarelK

täielik vaikus.
KaarelK

ise küsin ise vastan.niiskus ja vähene näppimine olid süüdi.ühel pildil näha vajalik puhastamiseks koos sodiga,teine kõige probleemsemast kohast lähedalt.
Pilt
Pilt
nüüd töötab kõik nii nagu peab.
Vasta