otsin oma kunagist saabi

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
strife
Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;

et otsin oma kunagist saab 900 turbot..auto oli selline hallikas/hõbedane..minu teada läks see headesse kätesse..auto oi toon klaasidega viimased numvri märgid oli MAJ..kui ma ei eksi..et nagu tahaks oma iludust veel korra elus näha..sest ta oli südame lähedane:love:....aga paraku jah olin sunnitud maha müüma....et kui keegi on näinud võib teab..siis tahaks pilte saada mis tast saand:P
Fly High!
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

see om sajandi postitus. Selle peaks ära raamima ja seinale riputama :head:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

oeh... no kas on tõesti raske natuke rohke infot anda?? see number võib olla ju mitu korda vahetunud. Vähemalt aasta ja uste arv võiks kirjas olla. Kuskohast pärit? Mingisugunegi info!!

Herr Strife kohe hiilgab selliste postitustega...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

mulle tundub, et hr strife tuleks üldse meie auliikmeks kuulutada - ise 15-aastane nooruk, vabandust, mees, aga juba omab 9-3 ja aastaid tagasi omas 900 turbot, parandab Anti juures Saabe jnejne, meile kõigile suureks eeskujuks :notworthy:
strife

oi mis sa nüüd..ma tänan..:P.:eureka:..emm autol oli 5 ust .. saab 900 t oli punase samet sisutusega..kunagi oli opeli raadio sees,katuseluuk,5 ust,natuke roostet oli ka,15 valukad,ühesõnaga mu kunagi kallimake..kes läks mul ära...valuveljed..kesklukustus...kle see viimane postitus peaks ära raamima ..selle panen seina peale ...:D:evil:
Fly High!
strife

tegelikult on oma muud plaanis kui oma kunagist näha...enevei..
auto oli kuskil 1986 aastast kui ma õigesti mäletan või 76 ...
auto hall/hõbedane,kautseluuk,valuveljed,toonklaas(viimaste andmete põhjal ära võetud osad mitte kõik),punane samet sisu,oli kunagi opeli raadio,ilus oli ,korras,natuke roostes,rohkem ei mäleta...
Fly High!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Nii, nüüd tuli lõpuks vihje (Opeli raadio), mille põhjal võin sulle öelda, mis su autost on saanud. Oleks sa veel maininud kirju "Coctail" kapotinurkadel, oleks juba varem aru saanud.

Palun, see vasakpoolne... See mis mu tagumiku taha jääb.

Pilt

Tegu mu doonoriga. Kere on täiesti kõlbmatu, mootor sõidab mu auto kapoti all edasi. See on mingil imelisel viisil heas seisukorras.

Ja mõtle hästi herr Suure postituse peale. Tee nii, et mõtled paar minutit enne postituse tegemist, kas on ikka vaja, jõuad kirjavead ka ära parandada. Sest kui läbu ei lõpe, siis peab läbu ise ära lõpetama.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
strife

kahju.:(..aga eks kõik teised saabid annavad oma elu et teised saabid saaksid elada.loodusseadus:cool:...aga tore et ma selle üles leidsin ..tänan kõigi abi eest
Fly High!
Vasta