Algselt postitas: qdwin
Lõpetame üksteise halvustamise ära.
Vaatamata austusele Sinu suhtes Timutit, oli Sinu esimene küsimus näitusel avariilise auto kohta provotseeriv ning mitmeti mõistetav ja keelekasutus saabnetis toimunut kirjeldades üsna viisakuse piiri peal. Hypnootik, Viking Motorsi ametliku esindajana oleks pidanud vastulause samuti teisiti sõnastama. Samas tema järgnenud rahulikud kommentaarid olid need mida mina ka ootasin, mida sain ka lugeda ja mida ma ootaks ka tulevikuks. Timutit tõstatas õige probleemi kuid serveering kukkus veidi ebadiplomaatiline välja
Sorry Timutit, minu poolehoid kuulub siin teemas Vikingmotorsile.
Aga näete siis nüüd.
Viiskad VMi kommentaarid on minu suhetest mu naise ja lastega.Ja kuidas mu lõualuud pea peale kokku käisid.Koos IQ-ga.Ja poolehoid on sellele.
Minu käitumine oli seal erapooletu.MA NÄGIN VIGA JA TAHTSIN KÜSIDA.Ja viisakalt.Kui ma näen viltu olevaid detaile ja lihvimata pahtli serva(või sellele väga sarnast asja),kas siis on see küsimus
PROVOTSEERIV,kui küsin selle kohta.Või viisakas inimene ostaks hoopis vaikides selle auto ära,et ei oleks provotseeriv.
See,et ma siin kommenteerides kasutasin väljendust värvistest bimbodest võis olla hea maitse piiril.Aga sealt ei loe otsest vihjet kellegi konkreetse kohta.Ma tahaks teada,kui suur oli protsent nendest Motorexil olnud bimbodest,kes teaksid midagi salongi autodes peale selle värvuse rääkida.VM-i boksis olnud naisel ei olnud värvilist bimbo nägu peas ja nende välist atribuutikat.Seega ma oletasin,et ta võiks teemal kaasa rääkida.Sellest jutu tegemine koos sõnaga IQ,võis olla ka hea maitse piiril.Seda ei teinud ma Motorexil,vaid siin foorumis.Aga asja point ei ole need keelekasutuse nüansid.Ja need ei olnud ju väga hullud.Või muutusime järsku ülimateks esteetideks.Selle vastu ei ole mul midagi.Aga ma varem ei ole sellist peenetundelisust siin märganud.Minu jaoks on olnud oluline see,et kedagi konkreetselt ilma põhjuseta!ei solvaks ega halvustaks.Ülejäänu võiks jääda viisakuse piiridesse.Jutt siin ebadiplomaatlikusest ei ole ka kohane.Kui näed viga,siis on foorum see koht,kus sellest rääkida.See ei ole mingi erinevate riikide vahelise asja-ajamise koht,kus iga sõna peab olema läbi kaalutud.Inimesed tunnevad poolehoidu mingi margi suhtes ja tunnevad huvi uute mudelite vastu.Ja selles foorumis võib ja peabki nendest asjadest juttu tegema.Kui SAAB paiskaks homme müüki mudeli,millel kiri 9-7 Aero ja sellel vahel 100hj mootor.Kas ma käitun ebadiplomaatiliselt,kui küsiksin et miks sellise mootoriga asi tehti.NB!Need nüansid olid tõesti koledad,mida nägin.
Koostekvaliteet ei vasta SAABi enda varasematele saavutustele.Minu ego on siin olematu tähtsusega.Aga,kui keegi hakkab kommenteerima minu suhteid naise-lastega,siis luban ma endale sõna debiilik.Ja kasvõi tuhat korda järjest.Kellele ei meeldi ärgu lugegu.Mina jään enda juurde.
Hüpnootik sealt VM-ist pakkus välja,et oleks võimalik siinse kambaga seda kõike vaatama minna.Kui seda sama autot saaks näha,siis oleks ma valmis igaühega eraldi kihla vedama nede vigade osas.Ma tean mida ma räägin.Tulin hetkel koju lõunale.Lähen kohe tööle tagasi,et selliseid defekte ühe oma eks-avariilise peal likvideerida.Mina teen seda loodetavasti paremini,kui sellel 9-7 seal oli.Kui ta ei ole avariiline olnud,siis oli ta sündinud vigasena.
Milleks need kuradi egojamad.
:wall: