Jama siis järgmine antenn ise on korras ,hammaslatt on terve ,juhtmest otse pannes töötab aga ainult väljapoole ,aga mis seda asjandust sisse tõmbama paneb.
Peaks ikka toimima nii et süüde sisse antenn välja ja vastupidi aga ei tee midagi .
Kas keegi on kokku puutunud antud olukorraga ja on veidi asjatundlikum elektroonika suhtes.
Oleks vääga tänulik.
tonnisest siis jutt
raadioks siis blaupunkt barcelona 104 A
el. antenniga probleem
Minu oma murdus ja viskasin minema (mitte päris minema aga jah), kuna suht pisikesed vahemaad tallinnas ja jooksis sisse-välja. Lõpuks lõhuti kogemata ära ja nii ma temast lahti saingi. Panin pisikese asemele ja on isegi kenam kui el. antenn.
Osta uus
Osta uus

Saku PEOREKKA hooldaja:)
Maandus peab olema hea ja punasele traadile peab tulema pidev 12V. Roheline on juhe tüürimiseks-pinge peale-antenn tõuseb ja vastupidi.Kui nii ei ole,on vigane kas relee,või stop-lülituse kontaktid.Kõik on remonditav.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Kui ma ei eksi siis relee on antenni küljes jäi silma selline kummiluta sees kandiline asjandus või pean kusagilt mujalt otsima .
Arvatavasti ongi asi relees talvel külmaga kiilus kinni siis hakkaski seda jama tegema ,ühendasin talveks teise lahti.
aitüma
Arvatavasti ongi asi relees talvel külmaga kiilus kinni siis hakkaski seda jama tegema ,ühendasin talveks teise lahti.
aitüma
Oled õigel teel...
Saabidega seotud voodoo ja -abi
elektriantennide lahti ühendamine talveks on ainuõige lahendus. Tegelikult... ma ühendasin lahti (tegelt lasin eelpoolkõnelejal ühendada) ja ei viitsinud tagasi enam toppida... ära väsisin sellest ülepäevasest 'poldi poleerimisest', inimesed hakkasid juba imelikult vaatama, miski kutt üle päeva lihvis lapiga piitsa värava taga