1) Nimelt täiesti tühja kohapeal lööb abs, asc ja veel mone kolmanda tule põlema öeldes mulle abs süsteemi rike, restart autole aitab.
Mõni kuu ei ole seda probleemi, teinekord samas jälle päeval 3 korda.
Õlinäpp kes autot hooldab ütles, et ainukene salvestunud veakood on see, et tekib pingelangus.
Kas võib olla probleemiks absi pump nagu seda ka remondimees ütles ? Vahepeal kui sõidumanöövritega asc tööle saan siis tuleb kuskilt eest kahtlane terav vilin. Teine ainuke variant minu silmis on oksüdeerunud voolujuhe.
Palju võib maksta abs mootori remont ?
2) Teine probleem on udused klaasid. Salongifiltrit olen õlifiltriga samal ajal lasknud vahetada viimased pool aastat juba

Tundub, et autol ei ole korraliku õhu ringlust või ei lähe see õhk tagant välja, igaljuhul võrreldes pemmiga võiks seda õhku sealt ikka rohkem peale tulla ja pika sõidu peale on kuidagi lämbe see õhk seal sees üldse ja enamus aeg sõidan lahtise aknaga.
See on ka väga nõme, et ei saa akna ja jalgade peale õhku juhtida, mingi keberniit seal on igaljuhul vahepeal oli üldse vesi salongis ja tümpsu võim läks kohe, aga selle vea oli nagu keegi sossepp ära parandanud ja põhjamati oli ära kuivatanud.
Auto on minu käes 5 aastat juba ja ikka on klaasid udused, ma oleksin mõni kuu tagasi peaaegu ühe poisi alla ajanud koos koeraga, sest et udu tekitas pimeda koha täpselt sinna kus ta kõndis.