Tahaks oma garderoobi pisut taas uuendada, vanal särgil hakkab juba saabi kujutis ära kaduma
On kellelgi huvi.
äärmusteni minnes võiks muidugi juu olla samasuguse logoga saabi suvejope ka jne
ma olen seda teemat cyberiga juba jõuludest saati rääkinud
Nagu ma näen siis on särkidele kohe nõudlus tekkinud, olenemata mis seal peal on. Eks ma räägin eelmise aasta särgi tegijaga läbi ja teeme siia siis mõned uuemad kavandid ka. Ennem arvatavasti räägin veel herr cyberiga ka.
Erinevalt herr ivometsa arvamusest arvan et see ratasteta mudel on üks õnnestunumaid aga siiski kui uued ja põnevamad plaanid teoksil siis miks mitte.
ise isiklikult olen paar korda käinud VM-is uut musta kahe silmaga särki nillimas aga mitte pole käsi tõusnud 300 eeku selle eest loovutama.
Mina oleks ka käsi. Endale kindlasti ja võibolla üks naistekas ka.
Aga kas naistesärki seekord mingist venivamast ja veidi sünteetilisemast materjalist ei saaks. Mu teinepool kurtis, et pärast esimest pesu olevat asi juba vormituks muutunud ja välja veninud.
Minule see eelmine logo väga meeldis, aga vahelduse mõttes oleks midagi uut ka hea. Tingimusel kui vähemalt peaaegu sama hea saab.
Algselt postitas: djk
vanal särgil hakkab juba saabi kujutis ära kaduma
tsitaat Garu postitusest: "Mu teinepool kurtis, et pärast esimest pesu olevat asi juba vormituks muutunud ja välja veninud."
Küsimus: kas on terve aasta särki jäägitult kantud või on küsimus kvaliteedis. Kui viimane variant, siis on vist põhjust mõtlemiseks või kuidas !
Korralikult trükitud pilt peaks peal püsima ilma kulumismärkideta vähemalt 2-3 aastat, ka 4-5 aastat on normaalne mõningane värvide tuhmumine vast kaasaarvatud.
djk särk ja Garu teise poole särk on erinevad, naiste särgid olid tõesti teisest materjalist. Kuid huvitaval kombel pole minu teise poole särgiga suurt midagi juhtunud kandmise ja pesemise käigus. Ta muidugi ei saanud seda pikemat aega kanda kah, aga nüüd jälle saab.
Igapäevaselt ma enda oma ka ei kanna aga üldiselt tuleks ikka vist jälgida, kuidas see asi pesumasinasse toppida, pildid pidi vist ka sissepoole pöörama. Särgi kvaliteedi üle küll ei tohiks nuriseda. Valge värv ilmselt ei tuhmu ka..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
minu tagasihoidlik ja täiesti asjatundmatu arvamus - kirja asukoht (ja kuju?) on tibake ebaõnnestunud kuna rikub ära selle (väga hästi õnnestunud) esiotsa ruumilisuse tunnetuse.