AS Pärnu Õlu on nimetus, mille õlletehas sai peale natsionaliseerimist (algul lihtsalt Pärnu Õlu ja hiljem AS) ja peamine, mis sellest perioodist on ettevõttega seondub, on toodete kõikuv kvaliteet. Pärast märkimisväärseid investeeringuid tehnoloogilistesse ja laboriseadmetesse ja täielikult uuenenud tooteportfelli on ettevõtte nime vahetus igati põhjendatud ja vajalik, selgitab Aivo Varem.
Algselt postitas: Cyber
Reklaam väidab selle kadakaõlu kohta, et "Saarlastel on saladusi"... mingi isiklik sisetunne ütleb, et see kadakaõlu on üks nende räpane saladus..
Rohkem ei osta!
Kas see lisamaitse ja lõhn sarnaneb kadakamarjale või männivaigule on interpreteerimise küsimus. Kõik mis üle jääb sarnaneb tavalisele saku seebiveele, st. üldse mitte Tartu mekile. Minna kui Tartu fänn olen pettunud.
see tartlaste virre pole mingi öige saare ölu!
saarlased teevad vähe aga teevad ise - Saaremaa Oma Ölu ja Tehumardi Ölu. saadaval trenditeadlikes poodides.
kas keegi on seda uut õlut säästukas ja vist ka rimis müüakse proovinud? nimeks siis tal Walter, Tartu õlletehase toodang siis. tehtud Rimi eritellimisel. aga noh..hind on odav ...vist mingi viis kuus krooni pudel......ja mis te arvate....maitse pole suurem asi, nagu oleks veele õlut lisatud...odav pask on.....isegi pilsner on tast parem.... ah eks ta üks õdav õlu ole...vaestele mõeldud ehk:thumb:
Jõin eile üht kummalist Saku toodet - õlu sidrunimahlaga, kraade miskit 2-3. (pilti ei suuda netist leida). Kartsin et on hullem, aga osutus isegi täiesti joodavaks. Õllelimonaad
Algselt postitas: andreas
Jõin eile üht kummalist Saku toodet - õlu sidrunimahlaga, kraade miskit 2-3. (pilti ei suuda netist leida). Kartsin et on hullem, aga osutus isegi täiesti joodavaks. Õllelimonaad
Olen kah seda mekkinud - täitsa limo, ilmselt karmimad õllejoojad pelgavad selle ära kui lahja lake
Infot Saku kodulehelt - D-Light Uus õllejook on kerge maitsega ning tal puudub õllele iseloomulik aroom.
D-Light ei kõlba kuhugi, õlle maitset pole ja sidruni maitset ka mitte Ühesõnaga mingi kuse värvi vesi
See Saaremaa Tuulik mida nüüd HaleKukk toodab sai eile ära proovitud. Ja saunaskäigu juurde kuidagi täiesti sobis. Mina küll ühtegi halba sõna ei ütle. Eks saarlaste oma kohalik koduõlu on muidugi kraad omaette.:p
Seda dilaiti joon vahest töö juures. Sellepärast on hia õlu et ei hakka pähe ja saab korralikult tööd teha
Aga jah muidu sellline naiste jook rohkem arvan mina, eriti ei kipu jooma küll.
Täna sai proovitud linnase kalja, vat tuu om oma ja hää. Peaaegu täpselt nagu vaadi kali mis vanaisa ostis . Norm kraam
Algselt postitas: zill
Seda dilaiti joon vahest töö juures. Sellepärast on hia õlu et ei hakka pähe ja saab korralikult tööd teha
Aga jah muidu sellline naiste jook rohkem arvan mina, eriti ei kipu jooma küll.
Ehk töö juures tõesti kannatab juua, kes joob, aga jalgpalli ja Elfenlandi (üks lauamäng) kõrvale küll ei sobinud, parem joon vett. Sellemaitseliste originaal on ikkagi Corona laimiviiluga ja igasugused imitatsioonid on pigem paroodiad
Niisiis, tänaseid mõtteid, ilma ilukirjanduseta, lihtsalt killud - stout. ostsin nelipaki, sest üksikuid letis ei olnud. viisin koju ja maitsesin. naah.. üle tunni läks aega, sest ega siis kellegi poolt vaevaga pruulitud kraami ju maha valada ka ei kõlba. moraal - ära ürita olla see, kes sa ei ole. järgmine pudel oli juba premium.
PS. Seoses maitseküsimustega ära anda 3 pudelit stouti. sobib vahetus ka tonnise juppide vastu