kuhu sai saab 96, ehk siis kas äkki keegi siitrahvast omandas selle minult

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
eston21

asi siis nii, et paar päeva tagasi mõtlesin, et mis on saanud sellest lennukist, mille kunagi lootsin üles putitada, kuid finantsrusika puudumisel jäi asi soiku. ja et rakett raisku ei läheks siis sai ta müüdud, kellegile varuosadeks sümboolse 1200 eesti raha eest. äkki see oli mõni teist, kes 2001 aasta kevadsuvel ta mult ära ostis
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Äkki kirjeldad natuke oma 96-te. Värv, aasta jms võivad inimestele infot pakkuda. Hind ainuüksi on pisut vähevõitu
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
eston21

78-79 aasta, punane, v4 rataste vahel. oli suht õnnetus korras, sest oli pool aastat seisnud taevaste jõudude käes(suht piinlik endal sellepärast). ära viis ostja ta mustamäelt. tehnopass on veel minu käes. vahest härdusega vaatan - minu esimene saab:) enam ei mäleta kas number jäi peale või sai maha kruvitud, igatahes 654(321...) MAA(st lahti)oli see.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Vot-vot... juba läheb..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
eston21

see pole see:) minu oma läks ilma dokumentita doonoriks ostja 96le. nii et suure tõenäosusega ta enam meie hulgas pole. ühes tükkis vähemalt mitte

kokku sai ta tõstetud vanamehe vanast 79 aasta v4st, mille kere oli loodusjõudude käes suht ära lõpnud, kuid mootor korras, ning 78 aasta v4st, mille mootor oli kokkujooksnud(või midagi sarnast), kuid kere suht korras. igatahes tükk aega müttasin, et töötav mootor korras kere vahele saada. kahjuks jäi aga ta seisma eelpool mainitud finantsilistel põhjustel.

siis kui esimest korda ta peale kokkulappimist käima panin siis tegi siukest mõnusat podinat. paitas kõrva:) sumpa vist oli ka natuke läbiroostetanud. see aitas kaasa:)
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

aga pass hoia alles.
võib kunagi huvi tekkida, et midagi arvele saada.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
eston21

loomulikult hoian :)
Kasutaja avatar
eston21

mats minevikust
eile tuli töökohta kiri kohtutäiturilt, et minu palgast tuleb kinni pidada teatud summa eesti raha. asja uurimisel selgus, et maksmata kindlastusmakse, mille eest kohtutäituri abiga raha sissenõutakse on just mõeldud minu esimese saabiku sundkindlustuseks. tuleb välja, et alates eelmise aasta septembrist on minu auto siis sundkindlsutuse all, sest ta on veel ARKis arvel. peaks vist arvelt maha võtma. tean keegi rääkida on sellega suur kamm kui ma lähen lihtsalt pass näpus arki ja tahan arvelt mahavõtmist? või hakatakse plõksima ja autot nõudma? sellist ilmutust ma nüüd küll ei oodanud
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

numbrit tahavad näha aga kui ütled et kadunud või varastati siis ei taha vist. raha nad selle eest ei taha. kui tahad aga pabereid alles hoida, siis saab ajutiselt kah arvelt maha võtta, siis ei pea kindlustust maksma aga auto on ikka paeaegu arvel.
Kasutaja avatar
Lepa

Kindlustust ei pea niiehknaa maksma, st poliisi ei pea olema, kehtiv leping aga peab olema kõigil masinatel, mis arvel :)
stennadi

täpselt
mine kindlustusse ja tee lihtsalt leping (poliisi ei pea võtma)
omal üks lada niimoodi seisab :)
Vasta