Aga siis jäi silma see samune saab 1,9 tid. Nagu telereklaamis: hall, metallik, diisel

Aga käisime vaatamas platsipeal seda ja no see oli selline armumine esimesest silmapilgust!

Aga see mees seal ei leidnud kolinaid ütles, et kõik on korras. üks puks oli natuke pehme. Sai siis paar kiiremat tiiru tehtud ja hinnas räägitud ning kõik sobis. Ja kui pärast autoalla uuesti läksin siis leidsin eest puruks vedru mille tükk kolises seal vahel. Peale selle eemaldamist oli auto vait, aga sellekoha pealt ma sain niipiisavalt palju alla sellest hinnast ja turuhinnast, et ma võin rahul olla.
Tänase päevaga olen raha sisse pannud küll.
Ära on tehtud õli + filtrite vahetus. Mõned vidinad veermikus. Vedrud ja see puks mis pehme oli. Ees ootab veeel rihma vahetus, mis on lähi ajal plaani võetud.
Ainuke kõige kallim jupp veermikus on ka vahetatud see oli rattalaager mingi 100 raha letis! :/ Aga muidu on tiptop.
Sõita on mugav, lauluõli tarbib 6,48l/100km(Fuelio äppi arvutustel) sid näitab 6,2l/100km.
Muidu mõned mured on ka, aga need ehk lahenevad ka. Aga eks lähipäevil teeb mõned ilusad pildid ka, sest täna sai auto pigipesu ja on ilus puhas

Muredest olen siiani kirjtanud siin: http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid264644
Terv,
Rene