Ma kahtlen, et kas ilma tehasevalmiduseta klaasile seda paigaldada õnnestub kuna see tume ala on mingisuguse metallilaadse kihiga kaetud mille keskel on vihmasensori ava.
Minu meelest on vihmasensor üks mõttetu lisa, mille asemel on hoopis parem mitmes astmes intervalliga reguleeritav kojamees. Oma autol tunnen tõsist puudust eelmisel autol olnud mitmes astmes reguleeritavast intervallist kuna see vihmasensor pole eriti intelligentne, näpi neid kolme astet SID-l nagu tahad, aga raske on optimaalselt leida. Minul on tundlikkus valitud "hig"h aga ikka jääb vahel keskmise tihedusega vihmaga pühkimine liiga harvaks
Vihmasensor ja üliaeglase ülekandega elektrline iste on asjad, millest oleks oma auto puhul valmis iga kell loobuma

Aga kuna sul on juba jupid ostetud võid katsetada, kuigi ma arvan, et siis peaksid juba ka sensoriga esiklaasi ostma, et see korrektselt tööle saada.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)