Saab 9000 92''l põleb tuli Anti Lock?
Algselt postitas: tanel122
aga mull selline jama et piduriklotsid tahavad vahetust see ka aitab kaasa?
Ei aita.Auto vl.aastat võiksid ka avaldada,kui see just väga salajane pole:poke:
Eri aegadel erinevad ABS`d ja erinevad tüüpvead.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: epsum
See tähendab seda, et sinu autol olev ABS süsteemi üks andur on ilmselt surnud, või juhe lahti tulnud või ABSi aju lolliks länud.
või hüdraulikamoodul surnud,või mõni releedest küpsis,(või toited-massid ebapiisavad,või puuduvad üleüldse),või kaitse läbi,või anduri kaabli varjestus ära mädanenud,või pumba mootor kutu,või-või-või....
vana Teves Mark II,neil kipub hüdraulika ära kustuma,aga eeldada võib ikkagi,et mõne rattaanduri kaabel,või andur ise.
Olen avastanud, et kui SAABi hommikuti käivitan (või ka siis kui mootor on maha jahtunud), põleb anti lock tuli kuni pool minutit. Piduri tallamine ei mõjuta asja (ega vist kasu poleks ka). Samas kui sooja mootoriga kustub tuli 5-6 seki pärast ära. ABS töötab.
Kas see on normaalne?
Või hakkab ABSi aju otsi andma?
Kas see on normaalne?
Või hakkab ABSi aju otsi andma?
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
-
- Auto:
minu tonnisel läks see hõõguma siis, kui olin just tugevalt kiirendanud ehk siis piitsa andnud. mõneks ajaks.