Otsin siis eelnimetatud plastikust klappe varuosakoodiga 9189564.
Leidsin ka mingi ebay lingi kus pilt olemas
http://www.ebay.com/itm/SAAB-9-5-9-3-90 ... Swy5ZXDOKy
Kontakt 53040699 või u2u.
O: Vaakumvoolikute klappe 2.3t r4 kood 9189564
-
- Auto: 9-5 Aero; 9-5 Aero Estate
Kas olete Saabiantist vms ka küsinud?
Mingi aeg tahaks endal ka vahetada, hetkel metallist klapp õlikorgi juures ja mootori kuumus teeb metallist klappi nii kuumaks, et sulatab mul silikonvoolikuid puruks..
EDIT: tänud monsieurtaavi . Päris krõbe tükk..
Mingi aeg tahaks endal ka vahetada, hetkel metallist klapp õlikorgi juures ja mootori kuumus teeb metallist klappi nii kuumaks, et sulatab mul silikonvoolikuid puruks..
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high -- Ayrton Senna 1960-1994
Ei ole uurinud, mul õlikorgi juurde pandud vasetoru vahele hetkel.Kas olete Saabiantist vms ka küsinud?

20 eurot selise jublaka eest tükist kohe kindlasti ei hakka maksma.
Sõbra autopoes käisin siis ta uuris et Rootsis kuskil oli OEM ja 6.80 tükk kuid telida ei lasknud, ütles et see rohkem esinduse teema.
Metall võib niisama paljalt ka pahandust teha, kuna on raskem ja tugevam, kui originaal. Seepärast tuleks sellele tõmmata neopreen ümber, et ei hõõruks kuhugi ohtlikult vastu ja ei läheks kuumaks. Karteri tuulutuse kit'is (originaalis) on samamoodi neopreeni tükk kaasas, mis mässitakse ümber voolikute ja kohe mootori taha, kui tekib kahtlus, kas see ikka kõlbab sinna jne.
Terve karbitäis originaale.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Tere, kirjutasite et teil on see vaakumklapp olemas.Kas olete nõus ka seda loovutama mingi summa eest ning posti panema ? (9189564) ning ega teil juhuslikult neid teisi ühesuuna klappe pole mis seal voolikute küljes jooksevad?Vedeleb mul kapi peal täitsa see klapp