Olen tulutult netist otsinud vastust küsimusele, kas minu autol on supakas ja kus see üldse peaks paiknema? Äkki keegi teab
Stereo on ilma navita ja 6-se cd-vahetajaga.
Tundub, et sul pole subbarit. Kaks ovaali peaks aknalaual ilmselt olema, kui on Prestige süsteem. Mul on universaal kere ja subbar on taga paremas nurgas täitsa olemas.
Ilmselt ikka kõrvaga Ilmselt siis järgmine küsimus: kas on olemas tagumisi ovaale, mis annaks originaal võimendusega rohkem madalaid, kui tehases paigaldatud?
Minu terada, on nendele ovaalidele HK süsteemi juures oma võimendi kuskil pagasiruumis. Kui tahad rohkem bassi, siis peaksid tühjadesse ovaalide aukudesse midagi korraliku otsima ja lisa võimu paigaldama (parandage, kui ma jama ajan, mu 9-5 oli HK süsteemiga kunagi). 9-3 on asi veel eriti tüütu, ilma Bose süsteemita on tagumisel aknalaual pisikesed kõlarid, millesse tulev signaal on minuteada alla 160Hz ära lõigatud (ovaalidega sai helitugevust juurde ja mid/hi läks ilusamaks, madal ots oli ikka halb). Lahendus oli esimese ukse kõlarist signaal taha vedada ja lisaks võim paigaldada. Uuemal 9-3 (2007) on juhi istmelaune võimendi pagasiruumi toodud ja sealt saab ukse kõlarite signaali lihtsamini kätte. Peangi mingi hetk selle ette võtma.