Lisatud failid
Teema peaks vist olema 9-3&900ng alamfoorumis?
Ausalt öelda need elektrilised antennid ei sobi Eesti kliimasse, liigendid koguvad kruusateedelt sodi vahele, talvel lörtsiga jäätub ära ning võib antenni hammasvöö ära lõhkuda jne. Mul on kahel autol olnud elektriline antenn ja talveks olen need üldse lahti ühendanud jättes välja vaid paari liigendi jagu. Ka suvel kipuvad jamad tekkima. Mina õlitasin antenni toona wd-40 universalõliga ca kord kuus, sest muidu tekkisid klappimisel jamad.Antenn tõesti ei paki end lõpuni sisse. Autoalarmis, kus täna kliimat vahetamas käisin, öeldi, et antenni vaja õlitada, aga kuidas ja millega ma seda õlitan? Ma ei saa praegu selle antenniga pesutänavalegi ja auto jääb pesemata.![]()
aa ok, lähen siis käsipesulasse, näiteks Turu Jazzi. ma ei ole kunagi autopesulas käinud, ma pole üldse nende asjadega kursis. viimastel päevadel alles hakkasin guugeldama, teenuseid ja hindu vaatama.
Isiklikult olen jäänud Tartus kindlaks autogavanni pesulale (zeppelin, aalo), väiksemaid pesusid teen sendipesulas ise.aa ok, lähen siis käsipesulasse, näiteks Turu Jazzi. ma ei ole kunagi autopesulas käinud, ma pole üldse nende asjadega kursis. viimastel päevadel alles hakkasin guugeldama, teenuseid ja hindu vaatama.
Käsipesulatest soovitan Lõunakeskuse Autoilu (või mis iganes selle nimi seal on). Hinnad on mõistlikud ja kvaliteet hea. Ma olen seal alati tulemusega rahule jäänud.