O: Saab 9000 - TOPSIHOIDJA
Tänud monsieurtaavi vihje eest!
Estimated delivery between Wednesday, Aug. 10 and Tuesday, Aug. 23
Võib teema lukku panna.
P.S. Parim topsihoidja, mis ma täna googeldades leidsin:

Estimated delivery between Wednesday, Aug. 10 and Tuesday, Aug. 23
Võib teema lukku panna.
Minu arust sama, mis Taurus Sablel.
Näiteks ebays:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... r&_sacat=0
P.S. Parim topsihoidja, mis ma täna googeldades leidsin:

Everything will be alright t o m o r r o w . . .
Utah osariigist sain täna hommikul meili, et pakk läks teele. Siit sai ostetud, viimane veel alles!
OT: tegemist on esimese ACC versiooniga. teistel type 4 platvormiga masinatel olid samade kirjadega plokid."DIN cup holder" googlesse ja ilmselt leiab ka odavamalt, kui see Sable spetsiifiline...
A muidu on seal pildil huvitavate kirjadega ACC ... polegi varem sellist kohanud.
Mulle meeldis topsihoidja juures just see, et seal on sisseehitatud mündihoidja; ma arvan, et saabisõbrad, kes tihti kasutavad selvepesulaid - nõustuvad minuga, et coin holder on ju tänapäeval aktuaalsem kui kunagi varem! 

Sellega ainult see jama, et kui on käetugi, siis on selle kaaneda halb majandada.
paigaldasin, paar nädalat sõitsin ringi, mündid mahuvad kenasti sisse ning statoli kohvi püsib paigal, ei plärise, vaikne, väga mugav on!
ainuke probleemne asi hetkel see, et need coin ja cup hoidikud ei lähe lõpuni sisse; sain juba vihje voorumist, et tuleks sealt tagant midagi ära saagida, kuid pole veel jõudnud sellega tegeleda
kellel veel topsihoidjat pole, soojalt soovitan näiteks siin tellida
[align=center]
ainuke probleemne asi hetkel see, et need coin ja cup hoidikud ei lähe lõpuni sisse; sain juba vihje voorumist, et tuleks sealt tagant midagi ära saagida, kuid pole veel jõudnud sellega tegeleda

kellel veel topsihoidjat pole, soojalt soovitan näiteks siin tellida

[align=center]