turvameetmed saabile

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
weedman87

mu saabil on küll signa olemas aga see belgia vana mees kellelt sai masin toodud oli puldid kaotanud, ja nüüd lähi ajal lasen uued puldid teha, aga ma mõtsin et aint signast ei piisa, et peax ise midagi välja mõtlema mingi salaluku,
kas keeegi on omale teinud midagi kui siis oleks hea nõu eest tänulik
strife
Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;

kui sa vaatad saabi turvalisust siis ei ole vaja.1 võti tuled ainult siis välja kui tagumine käik on sees ja ilma võtmeta ei lähe esimine sisse.ega siis varas sellise asjaga jamada viitsi(aga on ka erandeid):P kui on tavaline ja signa lukk olemas ega nad siis eriti taha tulla ka:P
Fly High!
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: strife
kui sa vaatad saabi turvalisust siis ei ole vaja.1 võti tuled ainult siis välja kui tagumine käik on sees ja ilma võtmeta ei lähe esimine sisse.ega siis varas sellise asjaga jamada viitsi(aga on ka erandeid):P kui on tavaline ja signa lukk olemas ega nad siis eriti taha tulla ka:P

tonnisel ouudub kastikulissi lukustus ja süütelukk asub roolisambal:poke:
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: weedman87
mu saabil on küll signa olemas aga see belgia vana mees kellelt sai masin toodud oli puldid kaotanud, ja nüüd lähi ajal lasen uued puldid teha, aga ma mõtsin et aint signast ei piisa, et peax ise midagi välja mõtlema mingi salaluku,
kas keeegi on omale teinud midagi kui siis oleks hea nõu eest tänulik

Korralik Cobra signa+ idioodikindel katkestusahel,sinna võiks lisada veel "comfort"optioni,et klaasid-luugid puldist sulguks.Kui siis veel rahakotis pakitseb,võiks ju ka "Park Assist`i"installida jne.
suur

Algselt postitas: strife
Tonnisel pole mingit käigublokeeringut. Sellel süütelukk erinevalt teistest saabidest ikka rooli juures. Ehk siis lukku läheb rool. //Huvitav, et sina, Strife, kes sa oma profiilis väidad, et tead saabidest PALJU kuna remondid neid Anti juures, sellist lihtsat asja ei tea//
Üldiselt varastatakse saabe aastas umbes samapalju kui näiteks audit-bemmi-volkkarit ööpäevas. Võibolla ütlesin väikse liialdusega, kuid selge on see, et aastas varastatakse vaid mõni auto. Kui ei usu, siis vaata vastavat andmebaasi. Ütleks, et kui olemasoleva signa toimima saad, siis võid juba üsnagi rahulikult magada.
Varastamistega on muidugi veel see lugu, et kuigi autot minema ei viida, siis kindlasti käiakse saabides sees ja varastataks sealt näiteks helitehnikat. Siis ei aita nobeda päti :gun::gun: vastu isegi hea signa...

EDIT: Aeglane olen, aeglane. Mõni mees on vahepeal juba paar postitust jõudnud teha :)
Kasutaja avatar
indrek

Ei ma miski turvaspets pole, aga minu meelest kõige kindlam vargakaitse on salalüliti. Võtmed, immod jne.. varastatakse lihtsalt ära ja koos sellega ka auto :gun: Miski kaval lüliti loogikaahel autosse lisada ja pätil pole lihtsalt aega salaluku otsimiseks...
Nastix

Salalülititest on võimalik ümber minna - kõik sõltub ikkagi sellest, kui väga varas autot tahab ja Saabe eriti ei taheta. Treilad on kah olemas, millega minema vedada. Tööasjus olen mitmeid kordi lasknud öösti autosid kortermajade eest ära vedada ning mitte üks majaelanik ei kõssa ka mitte.
Kasutaja avatar
indrek

Sedand küll, kui pahad su autot omale tahavad, küll nad ikka saavad ka.
Väga lihtne on viisakalt võtmeid küsida:poke:
Ja superturvameetmetest saaks üle ka näiteks kaasavõetud mootoriaju paigaldamisega: pistukud ringi ja sõida.
Samas vargahirmuga ei tasu lolliks minna, siis ei saaks enam eladagi.
Peab:notworthy: Saabijumalat, et auto alles.
suur

Kunagi üks mees paigaldand enda hirmkallile ja väga šeffile autole ühe hirmus hea signa. maksis selle eest veel roppu raha. Üksõhtu kuuleb, et auto lärmab maja ees. Haarab võtmed, torkab sussi soki otsa ja jookseb vaatama, et mis toimub. Õues ootasid teda sõbrad Oleg ja Andrei, kes küsisid, "kuidas sul nii kaua läks? Ole hea, anna nüüd võtmed siia."
Kasutaja avatar
tripp

Algselt postitas: Trionic
Korralik Cobra signa+ idioodikindel katkestusahel,sinna võiks lisada veel "comfort"optioni,et klaasid-luugid puldist sulguks.Kui siis veel rahakotis pakitseb,võiks ju ka "Park Assist`i"installida jne.

Trionic, kas sellele cobra globe plip'l, mille sa mulle paigaldasid, saab ka kuidagi seda comfort optionit lisada, et klaasid saaks puldist kinni?
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Trionic
Saabiguru

saab lisamooduliga küll.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: indrek
Ja superturvameetmetest saaks üle ka näiteks kaasavõetud mootoriaju paigaldamisega: pistukud ringi ja sõida.
Ma oma autot küll niimoodi ärandada ei suutnud, mitu korda proovisin aga ei käivitunud.

Tehase immo "segab" vist. Ilmselt tuleb varastamise hetkel Tech2-ga ajule immo selgeks õpetada.
timutit

Kui lisaks siganale-immole on ka mehaaniline käigukangi lukk pandud on see sisselülitatud käiguga ja välja keeratud ratastega teisaldamine väga raske.Käigukangi lukk on reeglina üsan jäme metalljurakas kõvast materjalis ja on üsan piiratud ligipääsuga kohas,et saaks mingi kangiga või tungrauga temaga vestelda.Lihasejõud ka peale ei hakka.Vaevalt,et kaak elekrtigeneraatori kaasa veab ja hakkab seda ketaslõikajaga autos närima.
Mu enda mark on kaakide seas eriti suure populaarsuse võitnud ja olen mõelnud selle luku peale.Isetehtud ja peidetud, mitte nii tülika monstrumi,kui see Multi-Lock on.Samas arvan,et kuna mu autol on erinevat 3 immot koos peal,siis on selle kättesaamine niigi väga tõsise spetsialisti rida.Aga neid on tänavatel muid ka nende jaoks külluses.
Muidugi ma ei tea,kust neil immodel on katkestused tehtud.Loodan,et paigaldaja ikka teadis,mida tegi.
Factor

Algselt postitas: Nastix
Salalülititest on võimalik ümber minna - kõik sõltub ikkagi sellest, kui väga varas autot tahab ja Saabe eriti ei taheta.
Kõik on võimalik, kuid küsimus on siiski rohkem ajas, mis selleks kulub ;)
Treilad on kah olemas, millega minema vedada. Tööasjus olen mitmeid kordi lasknud öösti autosid kortermajade eest ära vedada ning mitte üks majaelanik ei kõssa ka mitte.
Selliseljuhul majaelaniku autol puhtalt karjuv signa, mida ta ei kuule, siin aitaks mõni GSM moodul, mis sulle signa rakendumise korral telefonile helistab ja muidugi siis kiired jalad, mis kärmelt omaniku autoni toimetavad.
Ärandamise korral annab aega vähemalt kõvasti juurde, kui mitte ärandamist päris ära ei hoia just hästi paigaldatud ja varjatud salalüliti.

GSM moodulid maksavad palju raha, kel ise nutti ja nokitsemine meeldib, siis saab ka ise teha näiteks sellise

EDIT: pildilolevaga saab ka ahelaid sulgeda ja katkestada:love:

Lisatud failid
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Äkki Factor juhatad ka konkreetse isendi skeemi peale?
Palju on jahutud neist do-it-yourself asjadest, aga midagi normaalset/lihtsat pole veel kohanud.
Toime - "helistad ja rakendub" oleks igavesti tore asi.
strife
Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;

vabandus...ma ajasin 900 segamini...õigus..jah...9000 ei ole süütelukk keskel....nii harjund nende 900 ja 9-3 medega:p
Fly High!
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: indrek
Sedand küll, kui pahad su autot omale tahavad, küll nad ikka saavad ka.
Väga lihtne on viisakalt võtmeid küsida:poke:
Samas vargahirmuga ei tasu lolliks minna, siis ei saaks enam eladagi.
Peab:notworthy: Saabijumalat, et auto alles.

päris nii see ei käi,kui on tehasesigna+VSS,siis aitab ainult treiler,või Tech-2
Factor

Algselt postitas: sebastian
Äkki Factor juhatad ka konkreetse isendi skeemi peale?
Palju on jahutud neist do-it-yourself asjadest, aga midagi normaalset/lihtsat pole veel kohanud.
Toime - "helistad ja rakendub" oleks igavesti tore asi.

Njah, egas seegi nii väga lihtne pole, kuna põhielemendid on siiski DTMF decoder kivi ja PIC16F, kus viimast tuleb progeda, et mis signaal millist releed lülitab! muidu võin skeemi jagada kül, seda hiljem, kuna see mul teises arvutis ja hetkel ei viitsi läpakat lahti teha:red:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Ja kui ikka on veel hirm et statistiliselt ühe vähim varastatud autoga võiks midagi juhtuda, võiks proovida eemaldatavat rooli, nagu Mr. Bean tegi. Minu meelest oli see kusagil tõsimeeli üheks tõhusamaks ärandamisvahendiks tunnistatud. Negatiivne on et omanikku ei informeerita, milline oli varga näoilme leides eest ilma roolita auto.
Trionic
Saabiguru

Cobra toodangul on PIN koodi aktiveerimise võimalus.Kui kood jääb panemata,
saab paha peale usinat toimetamist autu käima ja kihutab minema,nagu s...tt ihust.Paari-kolme minuti pärast hakkab Cobra mürki pritsima ja halvab aju ja mootori vahelised närvilõpmed. Ja paha seisab keset Vabaduse Platsi ristmikku,
autu röögib ja ei liigu.Paha jookseb ummisjalu nurga taha häbenema.:headbang:
Nastix

Algselt postitas: Factor
Salalülititest on võimalik ümber minna - kõik sõltub ikkagi sellest, kui väga varas autot tahab ja Saabe eriti ei taheta.
Kõik on võimalik, kuid küsimus on siiski rohkem ajas, mis selleks kulub ;)
Treilad on kah olemas, millega minema vedada. Tööasjus olen mitmeid kordi lasknud öösti autosid kortermajade eest ära vedada ning mitte üks majaelanik ei kõssa ka mitte.
Selliseljuhul majaelaniku autol puhtalt karjuv signa, mida ta ei kuule, siin aitaks mõni GSM moodul, mis sulle signa rakendumise korral telefonile helistab ja muidugi siis kiired jalad, mis kärmelt omaniku autoni toimetavad.
Ärandamise korral annab aega vähemalt kõvasti juurde, kui mitte ärandamist päris ära ei hoia just hästi paigaldatud ja varjatud salalüliti.

GSM moodulite levi blokeerimiseks on kah vastavad seadmed olemas. Ja nagu enne ütlesin, kõik sõltub, kui väga varas autot tahab. Ja ei võta üldse palju aega - tegelt läheb väga vähe aega. Ega spetsid niisama lambist ärandama ei lähe - enne teeb kaks-kolm autot sulle mõned päevad saba :gun:
Kasutaja avatar
Garu

No nii proffid vennad, kel jammerid ja muud vinged seadmed olemas, ei hooli enam su Saabist. Nemad võtavad X5-i jms masinaid mis vene turul hästi kaubaks lähevad.
Vasta