siitsamast foorumist õnnestus kohale vedada üks õnnetu 9-5. KUULUTUS Hetkel juba siis kolmas olemasolev Saab.
Seiklus algas sellega, et isa leidis kuulutuse, kuid auto kaugel - Tallinnas. Ülevaatamine jäi siis minu teha. Kohapeale jõudes ootas ees tavaline hall 9-5, mida räsitud siit ja sealt. Mootori lasin korraks käima panna aga sealt kostus päris kohutavat kolinat. Sisu on isegi rahuldav, kui välja arvata see, et pagassis on keegi metsa vedanud. Pisiasi. Kerepeal viskab roostet aga seegi on täiesti loomulik. Kauplesin hinna 250 peale ja lõime käed. Tahtsin kohe ka ümber vormistada aga saatuse kiuste oli mnt.ee leht maas. Leppisime kokku, et jätkame järgmisel päeval. Seekord oli mnt.ee juba töökorras ja saime kiirelt omanikuvahetuse ära teha. Rohkem ma seda autot enam käima ei pannud. Tõmbasin otse vintsiga treileri peale ja sirgelt kodupoole.
Hetkel olen maha võtnud klapikambrikaane, kuid sealt alt ei hakanud midagi huvitavat silma - tundus kõik ilusti ühes tükis. Kõigi eelduste kohaselt saab sellest säästuprojekt. Igaveseks seda ei tee, hea kui mingi 20-30 tuhat ära sõidaks. Mootor tuleb maha kohe kui ilmad natuke soojemaks lähevad. Loodetavasti selgub siis, kas lihtsam/odavam järgmine vahele tõsta või remontida olemasolevat.
466MFD
VIN: YS3EF48EX13053647
Model: SAAB 9-5 (9600)
Version: SE
Equipment: Model series III, Driver and passenger airbags
Body Type: 4D / 4-door Sedan
Gearbox: 4-speed automatic
Engine: B235E 4-inline, Turbo - Petrol
Cubic Size: 2290 cc
Power: 185 HP / 280 Nm
Year: 2001
Assembly Plant: Trollhättan, Sweden, line A