Saabi sain ma umbes aasta tagasi, kui oli vaikselt vaja hakata esimest autot otsima. Mina uurisin netist vanemaid civicuid, aga isa pakkus välja, et võiks naabrimehelt küsida ta seisva Saabi kohta. Sellel hetkel ma ei teadnud Saabidest mitte midagi. Niisiis läksime seda vaatama ja kere tundus enamvähem okei. Mainimist vajab see, et masin oli seisnud 11 aastat õues.
Algul arvasin, et auto sõitvaks saamine pole hullu midagi. Lõppes asi sellega, et tuli pidurisadulad läbi elektrolüüsi lasta ja siduri töösilinder oli läbi ja palju muidki asju.

Kasutaja Cyberi käest sai mingiaeg tema klassik ostetud ja ka sealt juppe maha keeratud. Enne ülevaatust tuli veel vahetada tuuleklaas ja paremal ees oli õõtsakinnitus mäda koos talaga mis seal pikkupidi jookseb. Ülevaatus sai tehtud veebruaris, täpselt päeval millal sain täisealiseks.
Mainimata jäi, et tegu oli 74kw karburaatoriga mootoriga. Aprillis panin Cyberi käest saadud auto pealt 16 klapise turbomootori. Juunis sain Andreas187 käest 3 tollise väljalaske.

Suvel sai mootoris veel tihendeid vahetatud. Kuu tagasi hankisin Anthraxi valged plekkveljed.
Auto jäi hetkel seisma kuna käigukasti simmer otsustas lekkima hakata nii et kohapeal tühikäigul õli niriseb alt.
Tulevikuplaanid on kere korda teha ja ülevärvida, hetkel lükkan kevadesse, pole kohta kus talvel soojas ehitada.
Hetkel näeb masin välja selline