abi esimese saabi ostul (2.3T troll)

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
andresj

sai siis otsus vastu võetud, et oma poolsurnud 66kw 2.0 audi 80 millegi ärksama vastu vahetada. Silma on jäänud anne autoaias 2.3T troll, täpsemalt just see. Käisin proovisõidul ja veel ööpäev hiljem on näol seletamatu lollakas irve :) Olen nüüd viimased päevad auto24 ja sedasama foorumit lapanud ja mõned küsimused on endiselt õhus. Nimelt siis:

1. Saan aru, et see on järele aidatud 125kw mootor. Kui palju juppe on tal nn. tuuningu omad, mida tavalisel 125sel ei ole ja mida otsides võib sattuda kurva fakti ette, et neid pole võimalik leida või leidub koos kirvega? On teda kulukam hooldada?

2. On tal mingeid eriti nõrku kohti võrreldes teistega? Sillad? Turbo?

3. Kas lõuna-eesti saabiomanikud käivad iga 15-20k km tagant Tallinnas hooldamas?

4. Palju selliseid trolle Eestis ka liigub? Kas siin foorumis on mõni trollijuht, kes räägiks mulle natuke kogemustest selle autoga :)

tänud vastuste eest!
suur

Algselt postitas: andresj
Olen nüüd viimased päevad auto24 ja sedasama foorumit lapanud ja mõned küsimused on endiselt õhus.
Oled kindlasti seda teemat juba lugenud, kuid panin igaks juhuks uuesti - seal on trolli sisu enam-vähem läbi arutatud. Ära selle 125 järeleaidatud modra pärast eriti muretse - ka tavaline aero on ju järgiaidatud 125kw mootor - lihtsalt turbo, aju ja veel mõned jupid on teised. Ilmselt oled foorumist ka 9-5 tavaturbode turbo- ja õlitusprobleemidega tuttav - trolli puhul peaks need vead olema elimineeritud. Ehk siis tegelikult on 125kw modrat igal juhul paremaks tehtud.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Kasutaja avatar
mddr

3. Kas lõuna-eesti saabiomanikud käivad iga 15-20k km tagant Tallinnas hooldamas?

Mina näiteks käin jah. Umbkaudu iga 10k takka.
Kasutaja avatar
andresj

sai siis eelpool viidatud isend ära ostetud, elamus on igastahes võimas.
teager

sai siis eelpool viidatud isend ära ostetud, elamus on igastahes võimas.
Oujee!!! Õnnitlused!!! :beer:

Kindlasti tutvusta enda masinat pikemalt Lugejate Autod all - Trolli pole saabneti rahva sees veel olnud ning kõiki huvitab see imeloom :thumb:

terv, teager
Kasutaja avatar
andresj

Kindlasti tutvusta enda masinat pikemalt Lugejate Autod all - Trolli pole saabneti rahva sees veel olnud ning kõiki huvitab see imeloom :thumb:

terv, teager

http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=3071
Vasta