Saabi ja Saabnet.ee sümboolika kasutamisest ?!?!?!?!

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
avelito

Tekkis väike mõte, et laseks endale ja naisele Saabi ja foorumi sümboolikaga T-särgid teha, aga tekkis selline küsimus, et kas Saabi sümboolika kasutamine mulle mingisuguseid probleeme ka tekitab w?:o(SAABNINETHOUSANDIL oli mingisugune lipujama ju), www.saabnet.ee aadressi kasutamise kohta, annab Zazou ehk loa, ikkagi relaam ju. :P
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Sulle nagu pakutavad foorumi t-särgid ei sobi?? Viimast kavandit veel küll pole aga küll ta tuleb varsti?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
avelito

Ei ärge nüüd seda küll mõelge, foorumi särk jääb ikka selliseks, mida ainult pühapäeval selga pannakse, teise teeks selliseks igapäevaseks kasutamiseks:beer:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Osta parem VM-ist siis mõni ametlik särk. On pisut kirves hind küll, aga vaevalt sul korraliku särgi ja siis veel trükkimise hind eriti odav tuleb. Mingit pealetriigitavat jama ju ei tasu ka aretama hakata.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
suur

Mis jama Saabninetousand'il oli? Ei teagi.

Saabnet.ee kirju ei saa sind küll kandmast keelata. Kui kannad, siis ära jäta halba muljet lihtsalt (mida sa muidugi ei teekski :)).

Saabi logo kasutamise keelamise kohta oli siin foorumis kunagi üks teema isegi. Üritan seda nüüd leida.

EDIT: Leidsin
Selles teemas kirjutas Zazou (14.12.2004)
Logoga oli paar aastat tagasi selline lugu, et esilehe logol, kus praegu on saabivõtmed oli ka saabi logo. mingi hetk tuli nii mulle kui ka Antile (kellel ka saabi ametlik logo lehel oli) kuri kiri Viking Motorsist, et keegi peale nende ei tohi seda kasutada. Kuna ma ei viitsinud vaielda ja põhimõtteliselt on mul savi, siis vahetasingi logo võtmekimbu vastu, kus logo väga ähmaselt paistab.

seega kui kasutame logo, siis peab selleks valmis olema, et võib tulla ja tõenäoliselt tuleb Vikinguga kaklemist.

Ma ei tea küll mis nende problemm on, aga maailm on täis veebilehti, kus on ka saabi logosid kasutatud. Ju nad tundsid ennast kuidagi puudutatult :)
Cyber, kui noormees tahab endale särki teha, siis las ta teeb. Ma kahtlustan, et särk on kuidugi seotud suvekokkutuleku planeerimisega. Avelito tegi sellest kunagi nagu vihjamisi juttu ;)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: suur
Mis jama Saabninetousand'il oli? Ei teagi.
Ei olnudki, ta ise arvas, et ÄKKI on.... aga nagu vanasõna ütleb, äkki tuleb ainult püksi...

Kogu see ülejäänud teema on siin ka minu meelest ära nämmutatud, sisuliselt ei saa keegi sul seda kasutamast keelata kui sa sellega mingit pappi ei teeni.
Pilt
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Mul oli plaan saabnet.ee särk teha esimeseks kokkutulekuks aastal 2000. Aga ei saanud valmis. Siis mõtlesin et järgmiseks aastaks teen, jne... ehk siis pole siiamaani seda särki valmis teha suutnud :)
Kui keegi teine tahab teha, siis mul ainult hea meel. äkki jõuan isegi sinnamaani, et saabnet.ee banneriga särk omale teha, nagu juba 6 aastat plaanin.....
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
timutit

Käisin eile ühes kunstitarvete poes,kust küsisin värvi,mida saaks aerograafiga riidele kanda.Nad ei olnud päris kindlad selles,mida nad mulle pakkusid.Mul on see kõige väiksem püstol(pliiats) ikka väga pisikese auguga,kust paks mõgin läbi ei mahu.Autole olen selle riistaga jälge(lõusta) jätnud,aga mõtlesin,et tahaks kah t-särki või mida iganes hilbule,mida iganes asju peale mökerdada.Selle lennuki süboolika laseks ka suuruselt järgmise püstoliga särgile ära.
Eestis pakkus keegi teenust ka särkidele pilte,seega peab tuhnima,kust saab inffi värvi kohta.
Muuseas,kui oleks mingi lihtne sõnajupp või logo või sümboolika,saaksin neid vorpida nagu Vändrast saelaudu.Iga särk oleks individuaalne käsitöö.Ma olen seda aerograafitööd sarnaselt teinud.St üht asja sadade kaupa.Kunagi sai postkaarte ja hiljem väikseid kujukesi tuhandete kaupa värvitud.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

oot oot. Mul pole mingit jama olnud. See lipuke oli praak, kuigi välja nägi kui korras. Ma siin alguses ikka pabistasin küll, aga vanemad liikmed ütlesid, et ära põe. Siiani pole veel mingit jama olnud.
avelito

Tegelikult mõtlesime teha sellise särgi, et taga selja peal on www.saabnet.ee, ja kuskil aadressi all on foorumi kasutajanimi :thumb: !!! Särgi ette tuleb kindlast Saabi vanema generatsiooni märk, ehk siis lennuk koos kirjaga SAAB, oli ka varukate peale plaan midagi panna, aga see on alles otsustamisel.

Seda mõtet varastada ei tohi, kuna käisin ja patendeerisin selle täna tarbijakaitseametis ära:P:P:P
weedman87

mul selline küsimus, et kui ma lasen omale ise teha saabneti logoga kirja mille kleebin numbrialusele, siuke hästi piske kiri. et kas see on lubatud?
suur

Algselt postitas: weedman87
mul selline küsimus, et kui ma lasen omale ise teha saabneti logoga kirja mille kleebin numbrialusele, siuke hästi piske kiri. et kas see on lubatud?
Kunagi keegi on sellise triki juba teinud kah. Kui ma ei eksi, siis oli see Factor. Ühesõnaga, keegi ei keela.
Muuseas, enne kui ehitama hakakd, võid igaks juhuks Urmaselt küsida, ehk on tal veel mõni komplekt saabnet.ee numbrialuseid alles. Vaata seda teemat:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=2666
Kasutaja avatar
Chipy

Pisut ka tausta SAAB logo kasutamise kohta - ajad on edasi läinud ja probleemid on ammu selgeks räägitud - et VMi poolt ei ole logo kasutamisega mingeid piiranguid, kui seda tehakse logo kasutamise reeglite järgi. Ehk Saabnetil pole VMiga mingit jama ei logode ega muu pärast minu meelest on VM igati postiivselt suhtunud meie tegemistesse
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

ärge jamage mehed, tegelikult ei tohi isegi mitte sõna „SAAB” valju häälega lausuda, rääkimata siis veel selle kasutamist särkidel ja lippudel. kui SAAB-i logo kuskil kasutate, tulevad kohe VM-st kandid teil ukse taha, annavad teile molli ning vägistavad naised ja lapsed ära. koera löövad ka maha. lisaks saate endale kaela keskkriminaalpolitsei ja teid mõistetakse KarS § 226 lg 1 järgi vähemalt 3-ks aastaks vangi. kui saabnet.ee-ga jamate, tuleb teil tegemist kod. Lippmaaga, sest kogu eesti domeenindus on tema keelata-kästa-puua-lasta, ja temaga ma ei soovitaks isegi oma halvimal vaenlasel tegemist teha.
:wall: :wall: :wall:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

saabneti ja SAAB logo ei ole mitte üks ja sama asi - saabnet.ee-l nimelt ei ole hetkel üldse logo. on banner, mis lehe ülaosas vastu vaatab. Lisaks on muide veel ametlik saabiklubi logo olemas.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
avelito

Seda me tean jah, et saabnet.ee-l logo ei ole, mul just ongi seda bannerit vaja kasutada.

Nii et poodi särke tegema :thumb:
tafka

hi hi hi, äi ole. Mina töötan koguni virmas, mis saabile alumiiniumprofiilide baasil detaile toodab. Seda kyll mitte estis vaid rootsi tehastes. www.sapa.se /www.sapa.ee
p.s. koik alumiiniumprofiilide huvilised on teretulnud
Vasta