Suvekokkutulek 2006 (5-6 august)
- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
meie mees Rootsis ehk Pets on ESKSS-i piisavalt konservidega varustanud. hetkel on välja pakkuda üks filee variant ja paar tavalist hardcore varianti (vana hea Oskars). filee asi ei tundu kuidagi õige, sest tolle karp ei ole omandanud seda mõnusalt ümmargust vormingut. võib tekkida oht, et enne saabneti suvist kokkutulekut meie laoseis pisut muutub (loe: väheneb), aga vähemalt 1 purgi saab ühiskonna hüvanguks ikka lubada, kui rahvas seda valjuhäälselt nõuab.
BTW: no fear, jube huvitav oleks teada saada, kus ja kuidas sa oma poolikut purki surri hoiad
BTW: no fear, jube huvitav oleks teada saada, kus ja kuidas sa oma poolikut purki surri hoiad

Algselt postitas: aljoga
BTW: no fear, jube huvitav oleks teada saada, kus ja kuidas sa oma poolikut purki surri hoiad![]()
hehh, seda minagi - äkki kilekotis, mille suu on kollase maalriteibiga kinni pingutatud ja seejärel toode asetatud kindlasse kohta, nt padja alla

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: aljoga
meie mees Rootsis ehk Pets on ESKSS-i piisavalt konservidega varustanud. hetkel on välja pakkuda üks filee variant ja paar tavalist hardcore varianti (vana hea Oskars). filee asi ei tundu kuidagi õige, sest tolle karp ei ole omandanud seda mõnusalt ümmargust vormingut. võib tekkida oht, et enne saabneti suvist kokkutulekut meie laoseis pisut muutub (loe: väheneb), aga vähemalt 1 purgi saab ühiskonna hüvanguks ikka lubada, kui rahvas seda valjuhäälselt nõuab.
BTW: no fear, jube huvitav oleks teada saada, kus ja kuidas sa oma poolikut purki surri hoiad![]()
Kas purgid ei pea pingele vastu ja hakkavad õhku lendama?
Kui surri ei saa, võiks ju soomlaste rahvustoitu, pohlamoosis mädandatud toorest haugi, ka ise proovida järele teha 
Aktiviteetidest: plaanis võtta kaasa "mölökky" mäng (oli ka möödunud aastal kaasas, kuid mängimine eeldab ilusamat ilma) ning näidata ühte rootslaste tehtud filmi vanema põlvkonna Saabide esinemistest rallidel. Selles osas olekski küsimus, et kas keegi plaanib võtta kaasa läpaka (mul endal väikeseekraaniline ja mitte just kõige parem vilmivaatamiseks)?

Aktiviteetidest: plaanis võtta kaasa "mölökky" mäng (oli ka möödunud aastal kaasas, kuid mängimine eeldab ilusamat ilma) ning näidata ühte rootslaste tehtud filmi vanema põlvkonna Saabide esinemistest rallidel. Selles osas olekski küsimus, et kas keegi plaanib võtta kaasa läpaka (mul endal väikeseekraaniline ja mitte just kõige parem vilmivaatamiseks)?
Milline läpakas on hea filmivaatamiseks suurema hulgaga? Äkki õnnestub mõni heledam sein ja videoprojektor välja ajada, kasvõi mõni juust. Telekas peaks ju ka ometi turismitalus olemas olema, sinna kannatab ka läpaka taha torkida. Mul on 15'' ekraaniga läpakas, võin kaasa haarata kui tulek kindel. Saabi vilmi vaataks hea meelega 

- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
härrased, valgustan teid, kuidas ma oma surri hoian.
nimelt oli nii, et ei suutnud kogu karpi ära süüa ja panin siis kilega kinni, noh see kile, mis on selline õhuke ja kleepub..., mitu head ringi karbi peale ja ei teagi tegelt, mis seal sees toimub. ja loomulikult oma maakivist keldris...kus kõiki teisi hääd ja paremat...veini, koduveini on ka, õlut ja teisi kangemaid jooke...hoida tuleb
sest tead kui hea...on minna heal kuumal suvepäeval ja võtta üks külm õlu ja seal samas ära juua...sest tead kui hea jahe on kelder...mmmm
nimelt oli nii, et ei suutnud kogu karpi ära süüa ja panin siis kilega kinni, noh see kile, mis on selline õhuke ja kleepub..., mitu head ringi karbi peale ja ei teagi tegelt, mis seal sees toimub. ja loomulikult oma maakivist keldris...kus kõiki teisi hääd ja paremat...veini, koduveini on ka, õlut ja teisi kangemaid jooke...hoida tuleb
sest tead kui hea...on minna heal kuumal suvepäeval ja võtta üks külm õlu ja seal samas ära juua...sest tead kui hea jahe on kelder...mmmm
kuulge, aga oli juttu natuke, et peaks reklaami tegema sellele üritusele, mitte lihtsalt ootama kuni sinna sadu inimesi viitsib kohale tulla
Särgi teemas oli juttu juba ka plakatitest... ma võiksin selle enda kanda võtta, aga ega mu karma võlg nüüd niiiii suur ka pole
Särgi teemas oli juttu juba ka plakatitest... ma võiksin selle enda kanda võtta, aga ega mu karma võlg nüüd niiiii suur ka pole

ma ka reg. ära aga kuidas nüüd edasi, peab kusagil millalgi selle eest korraldajale trahvi ka maksma et saaks 5-6 korralikult karistust kanda?
EDIT: nagu ikka pärast postitust lugesin teema kah läbi, kui sel mingit vahet siis pooldan sammuti summa ühtseks jagamist just selle poolest, et ostes terve maja saame ka privaatsuse ja see nelipaki jagu raha mis muutub ei tohiks olla tõesti kellelegi murdepunktiks, ise proua ja võibolla lapsega telgin/saabin kuidas tuju on. Küsimus ei ole mitte nii väga hinnas (maja hind on koos privaatsusega selline) vaid selles kuidas jagada 15 majas ööbimise võimalust ja valida tuleb selle vahel et kas anda võiumalus majas ööbida neile kellel seda vaja (pered) või jagada seda näiteks kilowattide või MY järgi.
Kuidas jäi praegu õlunaadi ja lihaga? iga üks enda eest? ja grillimiseks varustus?
EDIT: nagu ikka pärast postitust lugesin teema kah läbi, kui sel mingit vahet siis pooldan sammuti summa ühtseks jagamist just selle poolest, et ostes terve maja saame ka privaatsuse ja see nelipaki jagu raha mis muutub ei tohiks olla tõesti kellelegi murdepunktiks, ise proua ja võibolla lapsega telgin/saabin kuidas tuju on. Küsimus ei ole mitte nii väga hinnas (maja hind on koos privaatsusega selline) vaid selles kuidas jagada 15 majas ööbimise võimalust ja valida tuleb selle vahel et kas anda võiumalus majas ööbida neile kellel seda vaja (pered) või jagada seda näiteks kilowattide või MY järgi.
Kuidas jäi praegu õlunaadi ja lihaga? iga üks enda eest? ja grillimiseks varustus?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Krt, tegelikult võiks mingi "trahvimaksmise" kontonummõr juba ilmuda küll siia...
Senised üritused on kulgenud nii, et võetakse kaasa mis arvatakse hea olema suurele laule ühiselt panemiseks ja siis on natuke kraami ka korralduse poolt (näiteks ühine supikatel) aga seda peaks nüüd organisaatoritelt küsima, mis ja kuidas sel korral.
Senised üritused on kulgenud nii, et võetakse kaasa mis arvatakse hea olema suurele laule ühiselt panemiseks ja siis on natuke kraami ka korralduse poolt (näiteks ühine supikatel) aga seda peaks nüüd organisaatoritelt küsima, mis ja kuidas sel korral.
jah, ja üldse oleks vaja natuke konkreetsust.
palju ja kellele maksta,mis on tingimused ja millised on võimalused antud ürituse kohas jnejne.
reklaam on muidugi hea mõte. veebis võib reklaami teha suht lõdvalt,niiet vaja oleks vaid teha mingi plakatimoodi asi,kus kõik tähtsam peal ja viited õigetesse kohtadesse,kust lisainfi ja muud saab.
reklaamikujunduse võin enda peale võtta,kui see idee käiku läheb.
edasi oleks vaja siis igalühel mõelda välja koht,kus asja reklaamida.
palju ja kellele maksta,mis on tingimused ja millised on võimalused antud ürituse kohas jnejne.
reklaam on muidugi hea mõte. veebis võib reklaami teha suht lõdvalt,niiet vaja oleks vaid teha mingi plakatimoodi asi,kus kõik tähtsam peal ja viited õigetesse kohtadesse,kust lisainfi ja muud saab.
reklaamikujunduse võin enda peale võtta,kui see idee käiku läheb.
edasi oleks vaja siis igalühel mõelda välja koht,kus asja reklaamida.
Kui seal turismitalus on olemas üks tasane põld, milles suuri auke pole ja ohutu sõita on, siis eelmine suvi sai kohatud sellist mõõduvõtmist, kus juht istub auto rooli, talle pannakse ämber pähe, taha istub ta elukaaslane/sõber/kesiganes hea inimene ja hakkab juhendama vigursõiduraja läbimist...
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: epsum
Kui seal turismitalus on olemas üks tasane põld, milles suuri auke pole ja ohutu sõita on, siis eelmine suvi sai kohatud sellist mõõduvõtmist, kus juht istub auto rooli, talle pannakse ämber pähe, taha istub ta elukaaslane/sõber/kesiganes hea inimene ja hakkab juhendama vigursõiduraja läbimist...
esimese saabikokkutuleku kinnissilmi vigursõidu võitja koos kaardilugejaga kutsub teid duellile!!!!:head:
ja autoks ikka saab 96
Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Teen ettepaneku maksekorraldus nimetada:Algselt postitas: Mayhem
Selge siis eks nagu ma lubasin ajan mina seda majandus asja seega. Klubi kokkutuleku maks tuleb kanda minu kontole. Maksuks kehtestan ma 250 krooni ja lastepealt poole vähem.
Panga andmed 10010303205016 EÜP
Saabikokkutulek 2006, kasutaja nimi osalejate arv
Näiteks:
Saabikokkutulek 2006, Suur + naine + 2 last
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: A2hj
Niih upitaks siis teemat.
Hääletus andis tulemuseks 5-6 august siis see aeg jääb ka paika ja on tehtud ka eelbroneerig.
Kokkutulek saab toimuma Hansu Turismitalus - http://www.hansu.ee/
Sain ka peremehelt kirja hindadega:
Majutus -15 inimest 3150EEK
Territooriumi rent+
telkimine 2000EEK
Hommikusöök 1750EEK
Saun 200EEK/tund
Need hinnad on 50-ne inimesele.
(Kui arvestada 5 tundi sauna kasutust e.1000EEKu siis tuleb kogu summa 7900EEKu / 158EEKu nägu)
Ja hinnad 30-le inimesele on:
Majutus -15 inimest 3150EEK
Territooriumi rent+
telkimine 1200EEK
Hommikusöök 1200EEK
Saun 200EEK/tund
(Kui arvestada 5 tundi sauna kasutust e.1000EEKu siis tuleb kogu summa 6550EEKu / 218EEKu nägu)
Ootaks nüüd kommentaare ja ettepanekuid.
EDIT by suur
Kokkutulekule registreerimine siit:
http://www.saabnet.ee/reg/
mõnusalt need summad ikka ylespoole liiguvad:wall::wall:
selle raha eest kyll jäävad paljud tulemata. elu ju seda näidanud. 2 in =500 kr+ bensukulu ca 400...500 kr.kokku 800..900 kr.
mida selle eest saab?

tegelikult ei tohi kõiki inimesi yhe vitsaga lyya ja yhtemoodi raha kysida. peaks olema ikka nii, et
kes tahab maksab telkimise eest, kes magamistoa eest, kes sauna eest, kes hommikusöögi eest.
iga inimene tahaks ikka täpselt teada, mida selle raha eest saab, mida nõus välja käima. ja kui palju VÕIMALIK välja käia.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Vabandan väikese eksituse pärast. Lapsed on tasuta mitte 1/2 summa. Kordan laste eest maksta ei ole vaja. See jäi teemades mul vahele ja tekkis eksitus sisse. Teistele, ehk siis KÕIKIDELE täiskasvanutele on ühtne summa milleks on 250 krooni mis sisaldab siis ESIALGSELT minule esitatud arvetele. Rõhutan me ei hakka eristama arveid telkijatele ning majasööbijatele vaid kõikidel täiskasvanutel 250.- Kuna turismitalu peremees esitas arve näo mitte koha peale. Konto andmed vaadake eelmisest postitusest.
Selgituseks pange:
Selgituseks pange:
Algselt postitas: Mayhem
Rõhutan me ei hakka eristama arveid telkijatele ning majasööbijatele vaid kõikidel täiskasvanutel 250.-
Kes siis hakkab majas kohti jagama, või siis kohapeal hakkame omavahel

Algselt postitas: ExecutiveAlgselt postitas: Mayhem
Rõhutan me ei hakka eristama arveid telkijatele ning majasööbijatele vaid kõikidel täiskasvanutel 250.-
Kes siis hakkab majas kohti jagama, või siis kohapeal hakkame omavahelvaidlema, kindlasti pole hea lahendus, ei ole Meil kohapeal
konflikte vaja.
Tuleb vist kolmas registreerimisleht üles panna kui kirjutaks, kes on nõus ööbima telgis/saabis (ehk mitte majas). Mina koha pärast majas küll kaklema ei hakka vaid eelistan puhata telgis (värske õhk linnulaul jne).
Usun et saablased on viisakad ja arusaajad inimesed ja need 15 võimisiganes arv majakohta lähevad nende kasutusse, kellel vastavad vajadused kõige suuremad.
Lõpetaks selle läbinämmutatud majateema juba ära. Korraldajad on otsustanud, et summa on kõigil täiskasvanutel ühine ja jutul lõpp.
Minu nimi on minu postituse olemas vaadake seal konto numbriu all on märgitud A.KAUPMEHE NIMELE!!!!!!!!!!!!!
Mis puudutab seda, kes kus magab, siis sellest rääkige a2hj-iga. Eks siis need kes soovivad majas ööbida saavad broneeringu ja kes mitte ei taha majas ööbida need telgikoha või waddever ta eelistab. Minusse see aga ei puutu kuna laagri rent on 250.- per nägu va. lapsed ja sellekohapealt vaidlusel lõpp.
Mis puudutab seda, kes kus magab, siis sellest rääkige a2hj-iga. Eks siis need kes soovivad majas ööbida saavad broneeringu ja kes mitte ei taha majas ööbida need telgikoha või waddever ta eelistab. Minusse see aga ei puutu kuna laagri rent on 250.- per nägu va. lapsed ja sellekohapealt vaidlusel lõpp.