Otsin kunstnikku...

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Et selline mure, otsin sellise hea käega kunstnikku, kes oleks valmis mul kodus seina peale Michelangelot tegema, ehk siis tekitama miski seinamaalingu suhteliselt suurte mõõtmetega.

Äkki on inimesi, kes tahaks kätt proovida... ootaks siiski selliseid, kes on 90% ulatuses kindlad, et hakkama saavad, pläkerdada oskan ise ka.

Ehk siis, kui keegi tahab/oskab, või omab tutvusringkonnas selliseid isikuid, 5063446 või margusm@ebsa.ee on konkreetse keisi access pointid.
hoplaa

hehee, ma pean oma kindrali käest küsima, tal vastav haridus olemas ja kätt on ka. ma küsin, kas ta viitsib ja siis võtan ühendust.
andres
Saabiklubi liige

Algselt postitas: miku
Et selline mure, otsin sellise hea käega kunstnikku, kes oleks valmis mul kodus seina peale Michelangelot tegema, ehk siis tekitama miski seinamaalingu suhteliselt suurte mõõtmetega.

Äkki on inimesi, kes tahaks kätt proovida... ootaks siiski selliseid, kes on 90% ulatuses kindlad, et hakkama saavad, pläkerdada oskan ise ka.

Ehk siis, kui keegi tahab/oskab, või omab tutvusringkonnas selliseid isikuid, 5063446 või margusm@ebsa.ee on konkreetse keisi access pointid.
Aga kas Sa ise ei suuda siis valida milline kuntsnik meeldib. Hangi number ja tee kaupa!
:drive:
mart96

Keegi Leonardo pidi hästi joonistama. Päritolult kiskus sinna Itaalia kanti-äkki on kellelgi mobla numbrit;)
kashka

kunstnik on vist leitud:)
Vasta