Plaanis oli osta OG 9-3 Aero alates 2001 aastast ja otsitud seda ka sai aga mitte nii väga imekspandavalt neid müügis pole. Ei saa ka öelda, et postkastki pakkumistest umbes oleks olnud.
Ühel pühapäevasel üsnagi juhuslikul auto24 sirvimisel märkasin seda 9000..olgu öeldud, et mu venna 9000 Anniversaryst mu saabihuvi üldse üldse alguse sai. Olles juba eelnevalt omanud ühte 9-5te ja OG 9-3e, siis läksingi Tallinnasse seda tonnist vaatama. Omanik oli kõik vead ausalt üles tunnistanud mulle telefonis ja üllatusi ei olnud, proovisõit kulges muretult ja jõudsime ka hinnas kokkuleppele.
Autost endast:
2.3 165kw, Sebastiani poolt kunagi näpitud juba - ehk siis peaks kuskil 200kW ligidal see number olema. Enamvähem säilinud Aero sisu (mis oli üks suuremaid plusse minu silmis), arveid on aastast 2008-2017 ja samakaua ka ühe omaniku käes olnud - hea oli osta autot muret tundmata, et tünga saad.
Kaasa tulid korralik roostevaba tagaluuk koos klaasiga, roostevaba esimene juhipoolne tiib, kaks kundepoolset ust.
Oli ka selle aasta juunikuus Autolehes lugu temast.
Mis tegemist vajab...no esimesed tiivad muidugi, klaasi alumine äär ja kollektoritihend (natukene sutsutab külmalt), nipetnäpet iluvigu veel mis talvega korda loodan saada!
Link vanale kuulutusele, pilte tuleb kunagi hiljem!

http://www.auto24.ee/used/2311001