Kas keegi suudab selgitada - mis värk selle TEOSTAMISEGA on viimasel ajal? Kas "värvimise teostamine" annab mingil moel parema või kvaliteetsema tulemuse kui lihtsalt "värvimine"?

Kõik tehnikafoorumid, kuhu ma satun, kubisevad sellest parasiitsõnast

Kui autoga sõidad ja kaasi annad, siis on palju tugevam tunne kui gaasi andes. Ja potile paned ju kaane peale, mitte kaase.
Jah. Potile paned "kaane" peale, aga nimetavas käändes on see "kaas", mitte kaan. Kaan on magevees elav elukas. Samas pidevalt kuulen, kuidas inimestel kappides kaanid on. Mina nendes pottides süüa ei julgeks valmistada...
See on tüüpilise eesti müügimehe käitumine..
kõigil on lihtsalt raha nagu muda praegu...chrismil kirjutas: ↑T Mär 13, 2018 21:58 Mul oli värvitöökodadega just põnev juhus. Pere teine Saab, 9-3SS kipub mulitama tagumiste koobaste juures, viimasel pesula külastusel lõi värvi maha ja oh seda õnnetust, ühel pool oli värvi all auk. Otsustasin probleemi lahendada ja saatsin hinnapäringu 10-12 töökotta. Vastuse sain täpselt ühest kohast, seda ka siis, kui olin kaks korda end meelde tuletanud. Huvitav, mis toimub, et tööd ei taheta teha? Kes kuskil oma keretöid teinud on? Äkki Ivomets teeb ära![]()
Vastata oleks palju.