et mida siis juurde rääkida??? emm ei tea
arvatavasti seda kus siis saadud jne...sain siis selle ühe selli käest kes oli selle värskelt toonud saksamaalt...hinda sai väga palju alla kaubeldud.Muidu soodne,aga jah.. olen rahul.
ah jaa salongist tuleb millalgi hiljem pilt,sest polnud aega teha..
Lisatud failid
toon oma iluduse ka siia ülesse
Haa-haa. Ka mina mõtlesin sama:) Kusjuures lisaks piltidele võiks kasutaja poolt auto kohta ka mingit konkreetset juttu tulla. See kas ja kui palju müügihinnast alla saadi, ei huvita küll tõesti mitte kedagi. On olemas ka palju konkreetsemaid fakte (kui hmmm ja aga noh jahh... ) mis lugejatele võiks huvi pakkuda.Algselt postitas: Cyber
Teemalagatajale sobiv teemapealkiri ja ka alafoorumi valik. Ma ei hakka isegi kuhugi liigutama seda enne, kui pealkiri asjakohaseks muutub.
PS. Ja prooviks foorumi ikkagi eestikeelsena hoida.
Lihtne näide (ja vihje): Mina sain oma keeleoskuse lugedes. Neelasin lapsepõlves ohtralt raamatuid.
Tean, et saabifoorumi lugejate-kasutajate seas on ka neid inimesi, kelle emakeeleks pole eesti keel. Kui püüad korrektselt kirjutada, teed ka eesti keelt võõrkeelena lugeva seltskonna elu lihtsamaks.
Väga asjalik autotutvustus ja täiesti õiges kohas-ülimalt ülevaatlik.
:red:

Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989