Tere!!
Siit tuleb jälle üks Saabi võlusid veel mitte tundva inimese abipalve.Olen juba jupp aega meelepärast autot otsinud ja lõpuks leidus üks vastavate lisade ja välimusega Saab
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kuram ei saa seda linki aktiivseks,aga äkki saate aadressi lahti.
Põhiliselt huvitab mootor,turbo,veermik ja besukulu.
:notworthy:
Paluks spetsialistidelt abi!!!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ega seal nüüd kW-dega midagi käkerdatud pole... 2.0T peaks ju vist nagu 136kW olema? Või on siis LPT ehk poolepeeruturbo....?
Üldiselt pildi järgi tundub nii mootori, turbo, veermiku kui ka bensukuluga kõik korras olema..
Väga muret sellise läbisõidu juures ei tohiks veel olla. Loomulikult tuleb viia arstlikule läbivaatusele... Seda on aga Tartus suht keeruline teha. Spetsid kõik Tallinnas..
Tartus on nii Anne autoaed kui ka Annelinna autoaed... ühega neist on paljudel häid kogemusi, kui ma õieti mäletan. Või siis paremaid kui teisega... Kumb see just oli, mulle kahjuks ei meenu..
Üldiselt pildi järgi tundub nii mootori, turbo, veermiku kui ka bensukuluga kõik korras olema..

Tartus on nii Anne autoaed kui ka Annelinna autoaed... ühega neist on paljudel häid kogemusi, kui ma õieti mäletan. Või siis paremaid kui teisega... Kumb see just oli, mulle kahjuks ei meenu..

Algselt postitas: Oscar
Sain Vin-koodi:ys3dd58t5y2032176
Seletage võhikule palun mis see DI on ja mis tähtsus selle värvil on? Kui suur on selle auto reaalne bensukulu linnas?
Aitäh!!
DI-kassett on maakeeli süütekasset, mis siis su küünaldele sädet annab, seepaistab seal mootoripildi peal kenasti kätte. Värv oleneb DI mudelist.
Edit: Kütuse kulu linnas arvesta ikka ca 10L/100km.
Iga ratas veab and then some!
Sain Vin-koodi:ys3dd58t5y2032176
Seletage võhikule palun mis see DI on ja mis tähtsus selle värvil on? Kui suur on selle auto reaalne bensukulu linnas?
VIN'i järgi on tõesti punane DI.
DI - Direct Ignition. Toodud autol puudub selline asi nagu jagaja. jagaja asemel jagab küünaldele särtsu hoopis DI.
Veel infot:
Lisatud failid
Nüüd ei jää vist muud üle,kui Tartusse sõita ja ise iludus üle vaadata.Kuigi natuke pelgan,sest ei tea Saabist ööd ega mütsi.Ei ole ühtegi sõpra ka,kes selle margiga rohkem sinapeal oleks,nii - et äkki on mingeid kindlaid asju peale visuaalse pildi,mida peaks kontrollima?Või on äkki hoopis keegi spetsialist kes oleks nõus väikese tasu eest kaasa tulema?
Tänud!!
Tänud!!
Kui sinu postituste arvu vaadata,siis tundub,et üht-teist ikka jagad.
Ole hea ja saada mulle oma kontakt nr.
Vaata minu,või Cyberi postituste arvu-meie ei jaga ka midagi,aga õpetada oskame. Paar kõvimat jagajat ei saa-taha eriti suud pruukida.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989