otsust suht raske teha aga veenmise pärast ma siia ei kirjuta pigem hoopis et tervitada teid

ja öelda et teil on ikka ühed mugavamad masinad kasutada:thumb:
Algselt postitas: coco
ma siis olen uus liige teil siin ja seisan valiku ees kas osta saab 9000 turbo 95a vöi jääda kindlaks oma vanale margile.
otsust suht raske teha aga veenmise pärast ma siia ei kirjuta pigem hoopis et tervitada teid
ja öelda et teil on ikka ühed mugavamad masinad kasutada:thumb:
Algselt postitas: CyberSee ju poolepeeruturbo..Madalsurveturbo siis. Muidu paistab päris viks ja viisakas... Istmeidki pole ribadeks istutud.
No poolepeeruturbo saab ju suhteliselt lihtsate vahenditega ning mõningase riskiga pooleteisepeeruturboks teha. Võimu saaks tublisti juurde ja boonusena ei kasva lisakilovattide pealt kindlustusmakse.Algselt postitas: CyberSee ju poolepeeruturbo..Madalsurveturbo siis. Muidu paistab päris viks ja viisakas... Istmeidki pole ribadeks istutud.
Algselt postitas: ivomets
9000 on nii vana mudel- aastast 1985. ehk oleks aeg hoopis uuemaid vaadata.... näteks 900 ng. mõne aata pärast pole 9000 enam suurt mingit turuväärtust- vaata mis 91...92 a. masinad maksavad
Algselt postitas: maxuudAlgselt postitas: ivomets
9000 on nii vana mudel- aastast 1985. ehk oleks aeg hoopis uuemaid vaadata.... näteks 900 ng. mõne aata pärast pole 9000 enam suurt mingit turuväärtust- vaata mis 91...92 a. masinad maksavad
No küll panid pirni
Kas ei ole siinsamas foorumis mitte räägitud, et osta tuleb Saabi (ja ka teiste autode puhul) tehnilist seisukorda mitte aastaarvu !!!
No ja mis siis, et ajalugu ulatub 84-85 aastasse aga tehti ju korralik tükk valmis. Isiklikult ei imponeeri ng minu jaoks ka praegu mingi ihaldusobjektina (kui disain välja jätta) ja vaevalt, et paari aasta pärast paremal seisukohal oleksin. Ja no turul ei valitse ng -de hulgas defitsiiti just nagu ka hetkel ehk siis jalust maha ei jookse sind keegi.
ma ei saa nagu hästi aru et 9000 95a on klassik ja pole ilus vöi?Algselt postitas: Arno
NG pole veel nii hull aga need klassikud, no kus see ilu seal veel on. Tundub, et puhas isetegemisrõõm![]()
to coco : oled õigel teel......Algselt postitas: cocoma ei saa nagu hästi aru et 9000 95a on klassik ja pole ilus vöi?Algselt postitas: Arno
NG pole veel nii hull aga need klassikud, no kus see ilu seal veel on. Tundub, et puhas isetegemisrõõm![]()
see on ju ikkagi maitse asi
ma arvasin et saabi pooldajaid nii vähe et austatakse ka siis köikke saabe aga näe pole nii.
vaata selle uuema ostuga selline lugu et pappi ka vaja ju.
minu arust jätab 900 veidi nagu soovida aga 9000 täitsa ilus (mitte köik aga selline nagu ma lingina panin ja aerod jne):thumb:
Algselt postitas: suurAlgselt postitas: maxuudAlgselt postitas: ivomets
No küll panid pirni
Kas ei ole siinsamas foorumis mitte räägitud, et osta tuleb Saabi (ja ka teiste autode puhul) tehnilist seisukorda mitte aastaarvu !!!
No ja mis siis, et ajalugu ulatub 84-85 aastasse aga tehti ju korralik tükk valmis. Isiklikult ei imponeeri ng minu jaoks ka praegu mingi ihaldusobjektina (kui disain välja jätta) ja vaevalt, et paari aasta pärast paremal seisukohal oleksin. Ja no turul ei valitse ng -de hulgas defitsiiti just nagu ka hetkel ehk siis jalust maha ei jookse sind keegi.
Rahu-rahu. Ivomets, va Nossov, üritab oma enngeedest lahti saada. muud midagi.
:poke: äkki ikka seletad pikalt laialt kõigile mis tähendab sõna klassik! ka uuematel mersudel on küljel klassik. kas ei tähtsustata seda sõna liiga üle!Algselt postitas: CyberEIEI... see pole mingi klassik..Algselt postitas: coco
ma ei saa nagu hästi aru et 9000 95a on klassik ja pole ilus vöi?Klassik on vana 900, mida toodeti 79-93, selline, mille nina mu avatari pealt vastu vaatab.
Mersudest me siin ei räägi, kirjutagu nad mida tahavad omale külje peale...Algselt postitas: andres
:poke: äkki ikka seletad pikalt laialt kõigile mis tähendab sõna klassik! ka uuematel mersudel on küljel klassik. kas ei tähtsustata seda sõna liiga üle!