Olen ka Saabi pisikusse nakatatud. Plaanin lähiajal sellise isendi osta. Keremudel pole oluline, kas sedaan või vagon, oluline on ATM kast.
Esialgu valisin välja 2 isendit:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... 59be558c33
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... /id=222884
Kas keegi siit foorumist on neid autosid oma silmaga ka näinud või oskab nende kohta miskit kosta?
Mis on nende autote nö tüüpvead, mida peaks kindlasti jälgima?
Saab 9-5 Aero al. 2002a
Tüüpvigade teadasaamiseks kasuta otsingut. Nendes pea igas 9-5 teemas juttu. Esile tooks mootori õlitusprobleemid, mis aerosid eriti ei kummita. Samuti peaks mainima väikese töökindlusega SID'e (infodisplei). Aga kasuta otsingut täpsema info saamiseks.Algselt postitas: Jaanus
Mis on nende autote nö tüüpvead, mida peaks kindlasti jälgima?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Konkreetsete autode kohta pole mul miskit öelda aga...
Selle teise auto "maaletooja" on ka siin foorumis regitud...Janne. Seni on ta toonud suhteliselt haruldasi ja samas hääs korras isendeid. Liitus meiega küll üsna hiljuti, seega ega meil väga põhjalikku psühhoanalüüsi tema kohta pole..
siin teemas ta kirjutab pisut, miks ta seda teeb..
(nagu tavaliselt on see Saabismi rohkem või vähem fataalne vorm)
Annelinna autoaiaga on kah üldiselt inimestel häid kogemusi.
Selle teise auto "maaletooja" on ka siin foorumis regitud...Janne. Seni on ta toonud suhteliselt haruldasi ja samas hääs korras isendeid. Liitus meiega küll üsna hiljuti, seega ega meil väga põhjalikku psühhoanalüüsi tema kohta pole..

Annelinna autoaiaga on kah üldiselt inimestel häid kogemusi.
- Jaanus
- Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16
Sai nädalavahetusel Janne juures käidud ja väiksed proovisõidud tehtud. Ma armusin seal hoopis Saab 9-3'e ära
Väga ilus auto mu meelest, ennem kogemusi selle autoga polnud aga nüüd tahan kindlalt just 9-3 Aerot
Püüan lähinädalal midagi ära osta, siis oskan juba pikemalt rääkida, kuidas auto on...