TCS tuli

Teemad elektroonikast...
Vasta
mardikas

Nüüd siis juhtus mingi eriskummaline asi. Sõitsin rahulikult mööda linna ühe poeni ja kõik oli korras. Parkisin masina ühe poe taha ja läksin asju ajama. Tulin tagasi istusin autosse ja panin käima ... ja sunnik ei läinud enam normaalselt. Pidin vajutama gaasipedalli poole ja siis käivitus. Armatuuris põles Punane TCS tuluke ja ei kustu enam ära. Tühikäik puudub. Kui sõitma saab siis käiguvahetus toimib ka umbes 500 pööret kõrgemal kui tavaliselt. Akult juhtme maha võtmine lootes, et äkki mingi mingi kuumus ajanud aju lolliks ei viinud mingite tulemusteni. Masinaks on endiselt 9000 2,3T -92 Äkki mõni teadjamees oskab nüüd väärt nõu anda ja öelda, et see mingi lihtne viga ja taastada mu usu uuematesse saabidesse (mida hakati kokku klopsima peale vanu häid klassikuid) Momendil liigitan töökindluse poolest praeguse põhjal vene võrriga ühele pulgale kus tulid sõidust ja panid ta seina äärde ning viie minuti pärast tulid ja võtsid ja enam ei käivitunud:gun:
closs

mul ka täpselt sama jama ,aga mul sureb auto kohe välja,nagu hoogu üles hakkad võtma.....viisin ühte tavalisse diagnostikasse ja sealt öeldi et autol on veojõukontrolli juhtplokis mingi kala ja et oleks vaja helge peaga elektrikut selle kallale....vot nii.....
Trionic
Saabiguru

Saabi testrit on teie masinatele sappa vaja ühendada,et viga(u) tuvastada.
Muude scanneritega ETS ei suhtle.
Vasta