No ma ei tea. Maksta raha auto eest mida isegi näha pole võimalik??! Ja seda ainult mingi lisanime Troll pärast??!! Milleks, mida selles nimes on mille pärast peaks seda tegema?
Sealt samast ka järgmine kahtlane: http://www.auto24.ee/used/2954049
2015 üv-l läbisõit 291993 ja viimasel üv-l 257868 .
Aerodel originaalis on selline velg? Juhiiste tundub ka üsna kulunud, aga muud ei märganud.
Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013 AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.
Esistange on lapitud, tagakoopad tahavad keevitamist, läbiv rooste, juhiiste läbi, mootoril ei pruugi ainult kaane viga olla - tegemist seal on ja Saabihuvilisi on seda vaatamas käinud, aga muidu oleks üks sigahe auto, kui keegi ette võtaks.
Masinal oli ka suht haruldane tehase supaka süsteem taga. Sedaanidel olen seda rohkem näinud aga luukpára oma on vâga haruldane. Palju see systeem enam töötab muidugi on teine teema. Cc kohta oli kere hea, tõstekohad olid ees ok, tagakoopas tahtis veidi keevitust vist näha.
saabu14jr kirjutas: ↑N Nov 22, 2018 16:41
Masinal oli ka suht haruldane tehase supaka süsteem taga. Sedaanidel olen seda rohkem näinud aga luukpára oma on vâga haruldane. Palju see systeem enam töötab muidugi on teine teema. Cc kohta oli kere hea, tõstekohad olid ees ok, tagakoopas tahtis veidi keevitust vist näha.