Leidsin sellise: http://fixus24.ee/?st=5;info=autotarvik ... 74x17.html
Mida asjateadlikumad arvavad/soovitavad?

Ma olen ka niimoodi vist kuulnud ja aru saanud...Kuigi ma vahetan neid akusi erinevatel masinatel ikka ka igal aastal millelgi, siis mul ei ole veel ühtegi sellist tüüpi akut olnud, sellepärast uurisingi. Aga mu tööautol, milleks on eelmise aasta VW Jetta, siis kord suvel juhtus nii, et pika seismise järel oli aku tühjaks saanud, kuna puhkused jms ning meil see krdi GPS ju tarvitab voolu, kui masin aia ääres seisab ja siis laadisin oma targa laadijaga, milleks miski CTEK asjandus ja tegelikult juhtus nii, et hommikuks oli see laadija ERRORIS. Aga mingi vurtsu oli see ikkagi akusse andnud, seega käima sain. Aga nagu aru saan, siis sellejaoks jälle eraldi laadijat vaja jne...seega jääb minu huviorbiidist välja.marti420 kirjutas: ↑N Nov 22, 2018 17:26 Agm on mõeldud eelkõige start-stop funktsiooniga autodele, nendel on ka vastav laadimine ja aku kestab hästi. Mõnel margil saab geneka laadimise seadistada ka agmi peale. Omast kogemusest võin aga öelda, et tavalisel autol kestab agm pigem vähem kui tavaline aku, seda just laadimise pärast.
Ehk ma ei näe mingit mõtet maksta ligi kaks korda rohkem, kui sellest mingit reaalset kasu pole.