9000 kliimaseade

Teemad elektroonikast...
Vasta
kris

Selline küsimus, et kus oleks kõige mõistlikumhind kontrollimiseks. Mul hakkas järsku ainult kuuma puhuma ja temp ei mõjuta??
andres
Saabiklubi liige

Algselt postitas: kris
Selline küsimus, et kus oleks kõige mõistlikumhind kontrollimiseks. Mul hakkas järsku ainult kuuma puhuma ja temp ei mõjuta??
Kas küsid seda Viljandi kohta või .......?
:drive:
kris

no tegelt pidasin silmas ükskõik kus linnas, äki on kuskil soodsam. Siin pakutakse ühes kohas 700 ( kontroll ja täitmine)
suur

No Vitali seal nurga taga garaažis ronib loomulikult kohe täitma. Oled sa kindel, et asi hoopis kliima gaasis on? Järsku hoopis see klapp mis reguleerib salongi puhutava sooja-külma õhu suhet, ei tööta. Miks ta ei tööta - mootor või hoovastik tuksis. Siit foorumist on analoogne viga vist läbi ka käinud (pead ei anna).
andres
Saabiklubi liige

no tegelt pidasin silmas ükskõik kus linnas, äki on kuskil soodsam. Siin pakutakse ühes kohas 700 ( kontroll ja täitmine)
Kui otsida siis isegi täitmine 500 eest Tallinnas võimalik. Aga kui remonti vaja siis soovitaks Tln. VM, Antit või TroostAuto.
kris

nu ega ma kindel polegi sestap tahakski kontrollida, kas gaas ja rõhk õige, siis hakkaks muud viga otsima
andres
Saabiklubi liige

nu ega ma kindel polegi sestap tahakski kontrollida, kas gaas ja rõhk õige, siis hakkaks muud viga otsima
Aga siis proovi koha pealt leida mõni firma kellel mõõtmiseks vajalikud asjad olemas.
kris

Lugesin siit midagi kalibreerimisest, kas see võib kah aidata, sellise probleemi korral, et ainult kuuma puhub??
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Kas kuum tähendab et puhub ainult õue +30 kraadist õhku või on õhk suisa veelgi kuumemaks köetud?

Kalibreerimine: vajutad korraga Auto ja parempoolseimat alumist nuppu korraga. Siis näed veakoodide arvu ja käiakse läbi kõik klappide äärmised asendid, st tulukesed liiguvad üles-alla ja tunned ka ise kuidas kord puhub eest ja siis ainult jalgadele jne.
kris

mulle tundub see õhk ika jube kuum mis sealt tuleb, tegin kalibr. kah ära , aga ei näidanud ta mulle midagi muud peale nulli. Akui algul auto käima panin siis hakas kohe kuuma puhuma peale kalib. läks nagu jahedamaks - sõitma ei viitsinud minna, eks ome näeb, kas päeval sõites puhub ika kuuma või mitte.:freak:
andreas

teadsa, kui man´d ei eksi, siis ETS-iga masinatel, kui on probleeme gaasiklapiga, siis ei puhu ka konditsioneer.....:freak:
qdwin
Jaan Tatikas

Võiks ka vaadata kas kont ise mingilgi määral töötab: Kas pump tõmmatakse käima (käib klõps ja välimine ketas hakkab ringi käima), kas salongi poole suunduvatest torudest suurem üldse läheb jahedamaks, kui kõik on täiesti korras tekib kondents peale ja toru on ikka väga külm.
kris

a sa mõtled seda, et kui mul siin eelnevalt oli üleval teema, et soojalt ei käivitu, et see siis nagu mõjutas seda????

A kui see nagu ei toimi nii nagu ütled, siis on pump p...s
qdwin
Jaan Tatikas

Pump võib ka korras olla aga ka katki. Veel: Siduri ketaste vaheline pilu on liiga suur ja elektromagnet ei jaksa pooli kokku tõmmata, ainet on süsteemis vähe (kuskil võib ka auk olla), kuivati on umbes, käivitub külmumiskaitse, jahutusradikas on paksult teesodi täis mis segab õhul jahutamist jne jne jne. Salongis olev klappide mehanism või neid liigutav mootor on katki või kinni kiilunud.
kris

ühesõnaga, hakkasin peale kalibreerimisest, kui ei aita siis gaasi kontrollima ja siis kui kah abi pole, tuleb hakata kuskilt mujalt viga otsima, aga tänan valikute eest, loodan siiski kergematega pääseda
Executive

Viljandimaal on kindlasti mingi töökoda, mis tegeleb külmkappide remontimisega.
Küsi sealt, nagu reegel nad täidavad auto kondid palju odavamalt.
qdwin
Jaan Tatikas

Tänases Autolehes (12.07.2006) on kliimaseadmetest terve artikkel. Intervjueeritavaks on mingi Vikingmotorsi mees.
Trionic
Saabiguru

Selle vikingmotorsimehe manu olengi ma aastaid kundesid kliimaproblemidega saatnud;)
andres
Saabiklubi liige

Algselt postitas: qdwin
Tänases Autolehes (12.07.2006) on kliimaseadmetest terve artikkel. Intervjueeritavaks on mingi Vikingmotorsi mees.
Ja artikkel on siin

Kahjuks fail tuli liiga suur.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Ja artikkel on siin
Kus artikkel on? Äkki saab saata? Pole hetkel eriti linnas, aga loeks küll.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Saada meilitsi, teeme pisemaks äkki..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

nojah .. pdf-i ei saand ma pisemaks teha.. küll aga saan üles riputada ja lingi teha... lugeda saab siit...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta