Kurjad keeled räägivad, et Di kassetti määritakse mingisuguse määrdega, et see kauem püsiks.
Vastab see tõele?
Kui vastab siis mis määre see selline on, kust saada, ning kuidas määrida?
DI hooldus
Algselt postitas: tony
Kurjad keeled räägivad, et Di kassetti määritakse mingisuguse määrdega, et see kauem püsiks.
Vastab see tõele?
Tõsi ta on, Kyrotex on nimeks ning eraisikule vist ei müüdagi ning hirm kallis on. Troost autost küsi selle kohta nad vastavad.
Iga ratas veab and then some!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Krytox siiski...
Omale seda tuubi ilmselt soetada tõesti ei tasu, seda kulub vähe kuid tuub maksab neljakohalise arvu jagu kroone. Ühe tuubiga saab oi kui palju SAABe õnnelikuks teha. Las onud teeninduses määrivad. Vt. Iffi soovitus...

Krytox on pasteedi mark.Suurtellijaks on NASA.Pisike tuub maksab ca.1300.-
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Cyber
Krytox siiski...Omale seda tuubi ilmselt soetada tõesti ei tasu, seda kulub vähe kuid tuub maksab neljakohalise arvu jagu kroone. Ühe tuubiga saab oi kui palju SAABe õnnelikuks teha. Las onud teeninduses määrivad. Vt. Iffi soovitus...
Oeh, ei oska ma ikkagi kirjutada. aga ma ajan selle hilise kellaja süüks.

Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: tonyAlgselt postitas: Trionic
Krytox on pasteedi mark.Suurtellijaks on NASA.Pisike tuub maksab ca.1300.-
50 ml tuup pidi maksma 1800.-
Uurisin Troostist.
Lihtsalt igaks juhuks - Trionic töötab Troostis

Jusiis on hinnad kallimaks läinud
terv, teager
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: tony
Vastab see tõele?
Tõsi ta on, Kyrotex on nimeks ning eraisikule vist ei müüdagi ning hirm kallis on. Troost autost küsi selle kohta nad vastavad.
Troostist saavad eraisikud ka osta, aga vanad ütlesid siiralt, et ei ole mõtet. Kui autole kulub seda 2ml ja tuubis on 50ml. samas, kui leiaks Viljandist veel paar inimest, kellega seda kamba peale soetada, siis oleks bueno.
Ohh need hullud hinnad. Mine või Rootsi tooma: http://www.automaterialgrossisten.se/am ... enDocument
Sõna NASA lisab meie müüjate puhul 3-kordse hinna ma arvan
Sõna NASA lisab meie müüjate puhul 3-kordse hinna ma arvan

Algselt postitas: sebastian
Ohh need hullud hinnad. Mine või Rootsi tooma: http://www.automaterialgrossisten.se/am ... enDocument
Sõna NASA lisab meie müüjate puhul 3-kordse hinna ma arvan![]()
Eks ta ikka on nii "suures" maailmas enamus asju odavamad.

Algselt postitas: eston21
uuemate saabide puhul on raske piipe määrida, sest neid pole ju. DI-kassett on
Otse loomulikult on ka DI-kassetil "piibud",kuidas sa muidu kujutaksid ette ühendust süüteküünaldega.

Mul oleks selline küsimus, et sõitnud 1 aasta ja 10 kuud praeguseks ja mingi 20kkm ja DI-ga pole midagi teind peale auto saamist. Sõitnud linnas põhiliselt ja väiksed otsad jne. Võibolla on eelmine omanik vahetanud, aga hetkel ei tea, selleks peaks remondiajaloos tuhnima. Esialgu tahaks lihtsalt teada kaua üks DI vastu peab. Kusjuures mul suht vana - 92 aasta masin, ilma turbota.
Tonnise kassett(punane) käib,kui hooldada ja küünlaid ka jälgida rahulikult 5-10 aastat.