selle kohta uuriks ka ise ....
helistades selgus:
kuna auto registris pole (ja lähiajal ka ei kavatseta) siis ei saa temaga ka kontrolli sõita (omal jalal) ja sinna see ostuplaan esialgu jäi ...
ma lugesin ja teeksin väiksed täpsustused, et tulede pesureid sel autol näha polnud, pole sellel autol ka topsihoidjaid ega suusakotti ega pagasiruumimatti. need asjad on siis lihtsal vaatlemisel puudu. Samas on ju olemas telefonid ja emailid mille kaudu võib küsida kui palju on läbisõit, kuidas on hooldusraamatut täidetud, kas turbo on õline jne See et teda kontrolli ei lasta viia tekitab pisut kahtlusi, et kust nad siis teavad et see heas korras on?
käisin vaatamas ja mõned asjad jäid ka meelde:
väljalaskekollektor oli praoga
esisillas suurematsorti kolks
vaid 1 iste oli mäluga.
kliima ei töötanud.
vist ka yks tiivaäär oli mäda- teist nagu oli tehtud
ja selliseid väiksemaid asju , mis teha tahaksid oli ikka ka palju
yldmulje selline, et auto tahab natuke rohkem tegemist kui keskmine myygisolev auto
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Algselt postitas: roomlane
Mul töökaaslane ostis täna selle. Käin talle pinda, et ta kasutajate autode rubriiki teema ka ikka teeks, kasutajaks juba registreerus.
Proovisin sõita ka, aga ei oska väga kommenteerida, pole varem turbo saabi proovinud. Mu enda 2,3 vabalthingavast 2x nobedam just polnud.
Eks teda oleks vaja tiba korrastada, vahetada vaakumvoolikud, jne.
Oma kogemusest võin öelda, et romu NG900 ülesehitamine nõuab suurt pühendumust ja veel suuremat rahakotti. Palju muretum on osta korralik isend, vahetada sellel hädavajalik ja nautida.
Algselt postitas: MadMan
Oma kogemusest võin öelda, et romu NG900 ülesehitamine nõuab suurt pühendumust ja veel suuremat rahakotti. Palju muretum on osta korralik isend, vahetada sellel hädavajalik ja nautida.
täiesti sinuga nõus! ja ka sellepärast see auto minust sinna maha jäi,vaatamata sellele,et isegi hinda sai tugevasti veel alla.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
link enam ei tööta.
Kui tahad kindlasti NG900 siis soovitan vaadata masinaid alates 1996 aastast. Lastehaigused välja ravitud.
Ivomets on ka väga vingeid turbokaid toonud seega võid ka tema käest küsida.