Idee seoses Raadiga.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

www.street.ee (tartu streetrace club) kasutaja Raiki, soovib korraldada klubidevahelise võidu ajamise. Ta palus klubide eestvedajatel endaga ühendust võtta -> raiki@street.ee

Mis te sellisest asjast arvate. Niipalju kui olen aru saanud siis, meie margil ei ole vist midagi vaja tõestada:P
Aga tegelikult võiks ju osa võtta.:thumb:

Raadi värk
KaidoV

Mis asja idee oleks? Veerand miili? 1/8? Mingi vanade rehvidega märgitud rajal kurvisõit?
Korralik (elektrooniline) ajavõtt või "tüdruk helesinise taskurätikuga lehvitab ja siis on start" tüüpi üritus?
Neid viimaseid kus pool- ja täispurjus nolgid nokka rullivad on niigi liiast, kas on mõtet järjekordset tagant pushida?
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kena suhtumine sul. Ega sina ei pea tulema. Nii palju kui ma Raiki-ga kokku puutunud olen on ta väga täiskasvanuliku mõtlemisega olnud. Selleks korraldataksegi selliseid asju, et keegi tänavatel ei hakkaks tõmblema.

See kas tuleb veerand miili või mingi muu asi, tuleb ise omavahel kokku leppida.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Kena suhtumine sul. Ega sina ei pea tulema.
Omal sul on kena suhtumine...

KaidoV küsis täiesti asise küsimuse, mis kujul asi toimima hakkaks? Me ei saa ju kõik teada ometi kõigi autoklubide ja "autoklubide" ja nende harjumuste kohta. Ja alati ei jõua kõike üle lugeda. Samuti on tegelikutl selliste ürituste maine piisavalt määritud, et õigustada KaidoV kahtlusi.

Rahu, ainult rahu, ütles Karlsson ja märatses edasi..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
KaidoV

Rahulikult kodanik, suhtumine on täpselt sellepärast selline, et olen käinud üritustel pealtvaatajana ja olen ürituste korraldajatelt kuulnud mis toimub. See, et üks eestvedaja on ontlik ei tähenda sugugi, et kogu ülejäänud kaader seda on. Ja siis tuleb mängu korraldaja suutlikkus seda massi kontrolli all hoida. Kõik, midagi isiklikku mul kellegi kohta öelda polnud, kui sa selle sealt välja lugesid siis on see sinu probleem.
Tan

No paigalt veerandmiili on vaevalt see ala, kuhu Saabiga midagi suuremat ette võtma minna. Suheliselt raske kere, esivedu, väike mootor ja turbost tulev võimsus ei ole mitte selleks mõeldud...
Iseasi kui oleks lendstart, nt stardijoonel piir 100 km/h ja sealt siis edasi veerand miili...
teager

SUUR PARANDUS

Tundub, et ka Tartus on poliitiline heitlus, nii nagu meil on Saabnet ja Saabiklubi :D

Nimelt, selle ürituse korraldaja on Tartu Streetrace Club (TSC)

Minu eelnev jutt, mille kustutasin, oli aga Tartu Autoklubi kohta.

terv, teager
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Lendstart Saabiga annaks ikka üht-teist, sest väänet vajadusel ikka jätkub.
Joonelt start oleks aga mõttetu rehvipõletus, olgu siis kasvõi 500 hobust kapoti all.
Aga noh, 255 rehvid ette, 200 kilo lisaraskust kapoti peale ja pöialt hoida, et käimakott vastu peaks, siis võiks isegi midagi saavutada ;)
Tan

Algselt postitas: sebastian
Lendstart Saabiga annaks ikka üht-teist, sest väänet vajadusel ikka jätkub.
Joonelt start oleks aga mõttetu rehvipõletus, olgu siis kasvõi 500 hobust kapoti all.
Aga noh, 255 rehvid ette, 200 kilo lisaraskust kapoti peale ja pöialt hoida, et käimakott vastu peaks, siis võiks isegi midagi saavutada ;)

Justjust, neid niidirullidel Golfe ja Civicuid vahest nähtud, mis kiirendamas käivad, aga seal ees vist pigem 400-500 rehvid :freak:
Vasta