Kas oskate kommenteerida
Algselt postitas: andreas
X autoaiast, registreerimata ja ülevaatust läbimata masina ostmine on ikka paras õnnemäng küll. Rääkigu müüjad mida iganes.
...küsiti Andreas konkreetse auto kohta. Kui sul täpne info puudub, siis delfi kommentaatori moodi lihtsalt lahmida ei ole mõtet. Mis tähendab X-autoaiast???? Kunagi võeti mehed piiril kinni ametlikust esindusest ostetud kaubabussiga(Toyota vist, kui mu mälu mind ei peta), mis oli kuulutatud varastatuks.
Hiiu autodest on siin palju juttu olnud(Trionic ja teised, kel on konkreetseid näiteid tuua). See ei tähenda, et kõik autod, mis nad müüvad on vigased.
Kasutatud auto ost on alati õnnemäng(mõne margi puhul ka uue ost;) )
Erinevate müüjate kohta on siin ikka infot liikunud. Näiteks mina ostsin Saabionu käest(kes ka hiljuti ühe kabrioga ämbrisse astus) kaks autot. Ja naiseõe 900 S töötab tänaseni ilma eriliste vigadeta. Minul temale pretensioone ei ole. Point on selles, et omal peavad ikka ka silmad peas olema ja teadmised autost. Kui ei ole-võta spetsialist appi või vii auto testimisele spetsi juurde. See mõnisada krooni ei ole kokkuhoid, kui pärast selgub, et tuleb 20 000 välja käia.
Kui müüja ei luba autot testida, siis tuleb ta pikalt saata-neid autosid on meil siin turul ju nagu muda...
Sa Mart said vist valesti aru, ma mõtlesin rohkem registreerimise ja tehnilise poole teemat - tihti on masinad otse treilerilt maha veeretatud ja isegi müüjal pole selget aimu tehnilise olukorra kohta. Ega sellepärast siis müüja autot kiitmata jäta ja nii võibki hiljem suuri arusaamatusi tekkida -a la saabionu keiss punase kabrioga. X autoaia all mõtlesin autoaedu üldiselt.
Jutu mõte oligi: olge tähelepanelikud, mitte: maha autoaiad
(ei ole kunagi delfis kommenteerinud ega kavatse seda teha)
(ei ole kunagi delfis kommenteerinud ega kavatse seda teha)
käisin kevadel vaatamas ka mainitud autot inimesega, kes minust veidi paremini saabe tunneb ("saabiantiga"). tema ei soovitanud osta. ja ausalt õeldes tundus see isend üsna "väsinud".
ostsin pärast enda oma tartust (sama värvi ja suurema mootoriga...) palju paremas korras ja ainult veidi kallimalt.
ostsin pärast enda oma tartust (sama värvi ja suurema mootoriga...) palju paremas korras ja ainult veidi kallimalt.
Algselt postitas: andreas
X autoaia all mõtlesin autoaedu üldiselt.
Kas sa ise saad nüüd aru oma jutust:
Sa paned kõik autoaiad ühe nimetaja alla, ehk nad on kõik X, samas järgmisel real on et mitte maha autoaiad..??????
Mina arvan endiselt nii, nagu oma esimeses postituses.